Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Aktiivan syyskokous ja halva

19, marraskuu, 2020 @ 18:00 - 21:00

Niin se syksy vain etenee ja eri järjestöjen Halvat lähenee, niin myös Aktiivan Halva! Nyt on oiva tilaisuus päästä järjestötoimintaan mukaan, ja mikä tärkeintä, tutustua uusiin opiskelijatovereihin.
Aktiivan hallituksessa pääset vaikuttamaan koulumme laskentatoimen, rahoituksen ja yritysjuridiikan opintoihin ja tuomaan opiskelijoiden mielipiteen ilmi. Pääset myös järjestämään kotimaan ja ulkomaan excursioita, vetämään laskupiirejä sekä tekemään yhteistyötä mitä mahtavampien yritysten kanssa. Vaikka Aktiiva onkin näiden aineiden ainejärjestö, ei sillä ole väliä, mikä on pääaineesi. Tärkeintä on kiinnostus näitä aiheita kohti ja halu vaikuttaa!
Halva järjestetään poikkeuksellisesti Parkin sijaan RantaKertussa, jossa tarjolla on osallistujille syötävää ja juotavaa. Tarkoituksena on hengailla rennoissa merkeissä, jolloin on hyvä tilaisuus tutustua meidän toimintaamme ja kysellä mitä mieleen tulee.
Tilaisuutta ei valitettavasti järjestetä etänä, joten saavuthan paikalle! Mikäli olet kiinnostunut hakemaan hallitukseen, mutta olet estynyt pääsemästä paikalle, ole meihin yhteydessä, niin keksimme kyllä keinon tarjota myös sinulle mahdollisuuden osallistua toimintaamme.

Tiedot

Päivämäärä:
19, marraskuu, 2020
Aika:
18:00 - 21:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.facebook.com/events/365815017972253

Järjestäjä

Aktiiva

Tapahtumapaikka

RantaKerttu
Läntinen Rantakatu 55
Turku, 20100
+ Google Map