Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

ABPC KY-Sport x Ulkkis

2, marraskuu, 2023 ,16:00 - 23:30

Kyllä, arvasit oikein. Se on taas ping pong ping pong ping pong SPLASH AYOOOOOO- aika. Kaikkien akateemisten beer pong-taitureiden joulu eli Academic Beer Pong Championship kolkuttelee ovella, ja nyt on korkea aika päästää se sisään lämpimään ulkoilman pakkasesta värjöttelemästä. Luulitko Ölpongin olevan syksyn THE Beer Pong tapahtuma? Luulit väärin. On aika jättää harjoituspelit taakse, nyt todella mitataan kenestä tulee tämän koulun virallinen Beer Pong – mestari!

Vuoden 2023 ABPC heitetään käyntiin Fortessa torstaina 2.11. klo 16:00. Pelin hengen mukaisesti turnaus on duuoo eikä sooloo, joten aika kilauttaa kaverille! Viisaiden päiden yhteen lyöminen kannattaa, sillä luova ja juuri teitä kahta kuvastava tiiminimi saattaa olla oikotie katsojien ennakkosuosikiksi. Tiimiasukaan ei olisi pahitteeksi.

Liput myydään torstaina 26.10. klo 12.00. ja lippu on parilippu. Lipun hinta sisältää molemmille kisajuotavat, haalarimerkit, narikan sekä mahdollisuuden voittaa ikioma Beer pong-pöytä. Turnauksen juomavaihtoehtoina toimii kolme jo monelle entuudestaan tuttua nestettä nimittäin olut, lonkero tai alkoholiton vaihtoehto. Parilla on sama juoma koko illan, joten valitkaa viisaasti. Jos toinen halajaa lonkeroa ja toinen olutta, on oiva hetki harjoitella kompromissin löytämisen jaloa taitoa.

Alkoholittomalla juomavaihtoehdolla lipun hinnaksi tulee 29€, oluen tai lonkeron kanssa puolestaan 39€. Lipunmyyntiin pääset tästä.

Jos ei pelaaminen innosta ja koet olevasi vahvimmillasi katsomon puolelta kannustuksia huudellen, this the season! Turnajaiset eivät olisi pelit eivätkä mitkään ilman lopputulosta jännittäviä katsojia. Katsojaliput myydään lipunmyynnin yhteydessä hintaan 5€, ja lippu sisältää sisäänpääsyn sekä haalarimerkin. Jotta katsojien ei tarvitse jännittää tuloksia suut kuivana, on Forte ystävällisesti kaivanut takataskustaan Happy Hour – hinnat puoleen yöhön asti! Tule siis kannustamaan ystäviäsi, vihollisiasi, tai vaikka fiilistelemään ViFoa, we don’t care! Kunhan tulet <3. Säännöistä ja muista yksityiskohdista tulee lisätietoa tapahtuman Facebook-sivuille.

MITÄ: Academic Beer Pong Championship eli tuttavallisemmin ABPC

MISSÄ: Forte babyyyy

MILLOIN: Torstaina 2.11. klo. 16.00 alkaen, ÄLÄ ole myöhässä. Erittäin noloa.

PALJONKO: Holiton 29€/joukkue, holillinen 39€/joukkue

MITÄ PÄÄLLE: Haalarit ja tiimiasut

MIKSI: Olisiko jo aika kumota Kuntamestari palkintopallilta pois?

Tiedot

Päivämäärä:
2, marraskuu, 2023
Aika:
16:00 - 23:30

Järjestäjät

KY-Sport
Ulkkis

Tapahtumapaikka

Forte
Kristiinankatu 8
Turku, 20100 Suomi