” Yleinen työttömyyskassa YTK Loimaalla etsii pikaisesti määräaikaisia kausityöntekijöitä hakemuskäsittelyyn ja asiakasneuvonnan tehtäviin. Työt alkavat jo maanantaina 30.3.

Tehtävä sopii oikeus-, yhteiskunta- tai kauppatieteen opiskelijalle, jolla on jonkin verran opiskeluja taustalla.  

Olet valmis omaksumaan nopeasti työttömyysturvaan liittyvää lainsäädäntöä ja ohjeita. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja uskot, että pystyt ottamaan käsittely- ja palvelujärjestelmämme nopeasti haltuun. Olet hyvä soveltamaan, itsenäinen ratkaisujen tekijä, otat asioista aktiivisesti selvää ja kysyt rohkeasti, jos et tiedä. Viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja muillakin kielillä: osaat kertoa monimutkaisetkin asiat asiakkaalle selkeästi ja ystävällisesti.  

Opintojesi tilanne mahdollistaa kokoaikatyön (37,5h/vko) ajalla 30.3.-31.8.2020. Pystyt tekemään työtä tietoturvallisesti myös etänä; tarjoamme työvälineet käyttöösi. Työaikaa pystyt sijoittamaan maanantaista perjantaihin klo 6-21 välille. Osassa tehtäviä työaikaliukuman käyttö on rajoitetumpi palveluajoistamme johtuen. 

Jos sinulla on tämän kaiken lisäksi vielä reipas ja positiivinen asenne, ja haluat palvella jäseniämme parhaalla mahdollisella tavalla työelämän käänteissä, hae töihin meille!  

Hakemaan pääset painamalla tästä linkistä. Nauhoita hakemukseesi myös yksi videovastaus siitä, miksi juuri Sinä olisit paras valinta tehtävään.

https://www.recright.com/careers/fi/ama-oy/ytk-kausityontekija-5e7383f95ba08038e018fe74

Yhdessä rakennamme parasta palvelua ja parasta työpaikkaa. Meillä on hyvä yhteishenki, iloinen tekemisen meininki, nykyaikaiset työtilat ja työvälineet. Tarjoamme tehokkaan koulutuksen tehtävään.  

Lue lisää  https://ytk.fi/tietoa-meista/toissa-ytk-lla 

Lisätietoja antaa rekrytoinnissa avustava Åma Oy / Sari-Anne Poikkijoki, sari-anne@poikkijoki.fi.

Yleinen työttömyyskassa YTK on Suomen suurin työttömyyskassa. Meillä on jo noin 450 000 jäsentä. Järjestämme jäsentemme ansioturvan eli turvaamme heidän toimeentulonsa työttömyyden, lomautuksen, osa-aikatyön, sivutoimisen yritystoiminnan sekä vuorotteluvapaan aikana.