Kauan odotettu vuosijuhlaviikko on täällä ja rakastettu yhdistyksemme Turun KY täyttää upeat 72 vuotta. Koko puolen vuoden työ juhlajärjestelyjen parissa on nyt takana päin ja upea vuosijuhlatiimimme pakahtuu onnesta, että nyt tulevana viikonloppuna pääsemme juhlistamaan Turun KY:n vuosijuhlia kanssanne. Tulevana perjantaina Turun VPK:n talo täyttyy juhlivista kuntalaisista, jotka pääsevät tanssimaan pikkutunneille Montussa sekä viettämään legendaarista akateemista silliaamiaista toistaiseksi salaisessa paikassa.

Olemme saaneet nauttia loistokkaasta vuosijuhlakaudesta jo muutaman viikon ajan. Koko vuosijuhlakauden korkkasi vuosijuhlakauden avajaiset, joissa palkittiin ansioituneita kuntalaisia ja puput saivat lakkeihinsa Turun KY:n kokardit. Avajaisten jälkeen vuosijuhlakausi on jatkunut muun muassa viinejä on maistellen vujutasting-tapahtumassa ja KY-sportin lavatanssibileissä laittaen jalalla koreasti. Nämä tapahtumat ovat koonneet kuntalaisia yhteen, mikä onkin vuosijuhlakaudessa tärkeintä.

Perjantaina järjestettävät vuosijuhlat kruunaavat koko vuosijuhlakauden. Käsillä on pian vuoden odotetuin tapahtuma sekä sen lisäksi syksyn arvokkain juhla. Tapahtumaa on lähdetty rakentamaan viime helmikuussa 15 hengen tiimin voimin. Tie tähän pisteeseen on ollut rehellisesti sanottuna pitkä ja kivinen, mutta myös täynnä odotusta ja iloa. Vuosijuhlat on järjestetty viimeksi Turun VPK:n talolla ennen koronaviruspandemiaa, joten paljon hiljaista tietoa on ehtinyt siirtymään yhdistyksestämme työelämään ja unohtumaan. Lisähaasteita on tuonut se, että maailmantilanteen vuoksi tuotteiden, palveluiden ja energian hinnat ovat nousseet.

Vastoinkäymisistä ja haasteista huolimatta olemme rakentaneet juhlia yhdessä upean vuosijuhlatiimimme kanssa, ja he ansaitsevatkin suurimman kiitoksen juhlien järjestämisestä. Heidän sinnikkyytensä ansiosta tämän vuoden juhlat pääsevät täyteen loistoonsa. Voimme ottaa tulevana perjantaina vieraat ylpeinä vastaan ja nauttia viikonlopusta unohtumattomien hetkien parissa. Haluamme kiittää kaikkia juhlijoita ja kuntalaisia jo etukäteen, sillä te teette Turun KY:stä juhlimisen arvoisen!

Nähdään viikonloppuna!

Vuosijuhlaterveisin,

Vuosijuhlatuottajat Roosa Toivanen ja Juho Kuokkanen,

sekä koko vuosijuhlatiimi 2022