Arvoisat kuntalaiset ja muut juhlavieraat,

Turun KY:n hallitus on kokouksessaan valinnut yhdistykselle 73. vuosijuhlatuottajaparin. Nämä takavuosina ylioppilaskunnan emännän ja isännän titteleitäkin kantaneet henkilöt vastaavat Turun KY:n perinteikkäimmän ja arvokkaimman juhlan toteutuksesta. Tänä vuonna tämän vastuun kantavat seuraavat henkilöt.

Tuottajaparin ensimmäinen osapuoli on toista vuosikurssia yritysjuridiikkaa opiskeleva tehopakkaus, jonka positiivinen asenne ja hymy sulattaa kenen tahansa sydämen. Heti pupuvuonna Pikkulaskiaisen 2023 approtuottajaksi hyppääminen yli sadasta appropaikasta huolehtimaan ei ole helppo vastuu, mutta tämä tuore vuosijuhlatuottaja ei onneksi vastuuta pelkää. Hän on kovaa vauhtia matkalla todelliseksi TuKY-jyräksi ja onkin ilo ja kunnia tuottaa tulevat vuosijuhlat hänen kanssaan.

Hyvät kuntalaiset, vuoden 2023 Turun KY:n vuosijuhlatuottaja Olivia Vilhonen!

Tuottajaparin toinen osapuoli tulee Suomen Klaukkalasta. Hän on yrppäpiireissä kovana luuna tunnettu manimeikkeri ja tietojärjestelmätieteiden neljännen vuosikurssin opiskelija. Hänet on jo lukuisia pestejä sitten tituleerattu TuKY-jyräksi, eikä aivan tyhjästä. Viimeksi hänen nimeään on nähty liitettävän Pikkulaskiaisen pääyhteistyökumppanuuksiin, COREn projektikoordinaattoriin, TuKYn hallituksen kulttuuri-ja perinnevastaavan pestiin, Kulttiksen puheenjohtajaan sekä sihteeriin ja pestejä piisaa. On suuri kunnia tuottaa tämän perinteiden nimeen vannovan konkarin kanssa Turun KY:n vuosijuhlat 2023!

Hyvät kuntalaiset, toinen vuosijuhlatuottajamme vuosimallia 2023, Suvi Ahonen!

Kiitämme luottamuksesta ja kunniasta päästä tuottamaan ensi syksyn kohokohtaa, Turun KY:n 73. vuosijuhlia, sekä vuosijuhlakautta. Ensi vuosijuhlilla voimme luvata perinteiden lisäksi myös uudistumista ja villejäkin ideoita. Emme kuitenkaan pysty tähän yksin, joten haemme nyt 13 taidokasta ja motivoitunutta tekijää vuosijuhlatiimiin! Tähän timanttiseen tiimiin hakuohjeet löydät KY-Aktiiville kilahtaneesta viestistä ja hakuaikaa riittää aina 14.3.2023 asti. Mikäli vuosijuhlien kimallus ja juhlahumu tai kenties silliksen villi menomeininki on hurmannut sinut, hae mukaan!

Sitä odotellessa voitte lähestyä meitä vuosijuhliin liittyvillä kysymyksillä, ideoilla tai ajatuksilla osoitteeseen vuosijuhlat@tuky.fi.