Vuosijuhlien järjestämiseen osallistuu tänä vuonna tuottajaparin lisäksi 10 henkilöä, jotka mahdollistavat vuoden odotetuimmat juhlat. Pidemmittä puheitta, tässä esittäytyy vuoden 2019 timanttinen vuosijuhlatiimimme.

Fiinitiimi

Hei, me ollaan Janita Ahonen ja Laura Haavisto, tämän vuoden fiinitiimiläiset.

Meidän vastuullamme on upea ja perinteikäs pääjuhla. Yhdessä meiltä löytyy vankkaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä, sekä innovatiivisuutta ja visiota kehittää pääjuhlasta ja vuosijuhlakaudesta fiinimpi kuin koskaan. Odotamme innolla vuoden kauneinta ja juhlavinta tapahtumaa.

Juhlatiimi

Moi! Me ollaan Hanna-Sofia Luoto ja Anniina Nikander juhlatiimistä! Vastuullamme on cocktail-tilaisuus, jatkot ja jatkojenjatkot. Olemme ensimmäisen vuosikurssin edustajia Pyhäjoelta ja Tampereelta.

Viimevuoden vujujen mahtavan nakkikokemuksen innoittamana päätimme lähteä tuottamaan tämän vuoden vuosijuhlia juhlatiimissä.

Tänä vuonna haluamme tuoda vujuille jotain uutta ja raikasta kuitenkin perinteitä kunnioittaen! Räiskyvät luonteemme ja positiivinen energia tulee varmasti heijastumaan Turun KY:n 69. vuosijuhlilla.

Sillistiimi

Tervehdys rakas kuntalainen,

Turun KY:n vuosijuhlien tajunnanräjäyttävästä silliksestä vuonna 2019 vastaa seuraavanlainen kaksikko, nimittäin Saara Naukkarinen sekä Janne Kuusela. Olemme 22- sekä 21-vuotiaita toisen vuosikurssin opiskelijoita, sekoitus salolaista sisukkuutta sekä kiintiöespoolaisuutta. Yhteisestä aktiivikokemuksestamme löytyy myös muun muassa ripaus Pikkulaskiaisen mäkitiimiläisyyttä ja vujunakkeilua, mutta ennen kaikkea olemme KY-Sportin ’18 hallituksen poikima lahja/kirous rakkaalle jäsenistöllemme.

 Erikoistaidoistamme mainittakoon Saaran hallituksemme sihteerinä vietetyn vuoden aikana kehittyneet ilmiömäiset leivontataidot sekä Jannen yrityssuhdevastaavana vietetyn vuoden aikana kehittynyt uskomaton kyky kantaa monta kymmentä Lidlin pakastemakkaraperunapussia samanaikaisesti epäonnistuneiden yrityskontaktointien takia. Näistä attribuuteista huolimatta näemme suurimmaksi vahvuudeksemme Turun KY:n erilaisissa virkistystapahtumissa vietettyjen tuntien kiusallisen suuren määrän tuoman idearikkauden sekä tietenkin palomme luoda jotain unohtumatonta Teille, rakkaat kuntalaiset. Vitsit sikseen, olemme todella otettuja tästä meille myönnetystä vastuusta. Kliseisesti, mutta sitä tarkoittaen toteammekin lopuksi kaikille Turun KY:n jäsenille: ”Hyvää kannattaa odottaa.”

Markkinointitiimi

 Hei! Me ollaan Emmi Hämäläinen ja Hanna Leskinen ja vastaamme tämän vuoden vuosijuhlien markkinoinnista. Tämä vuosi tulee olemaan mitä luultavammin hyvin visuaalista ilotulitusta, sillä meitä yhdistää rakkaus kaikkeen mikä liittyy grafiikkaan. Onpa meissä muutakin yhteistä, nimittäin sen lisäksi ollaan molemmat toimittu Ulkkiksen AD:na.

Hanna onkin tämän vuoden pupuna hypännyt heti syvään päätyyn, näyttäessään taitonsa niin Ulkkiksessa kuin vujutiimissä. Emmi puolestaan on kerinnyt seilaamaan TuKYn toiminnassa niin jaostojen, toimijaryhmien, projektien kuin TuKYn hallitusvuodenkin merkeissä.

Yhdessä meidän on tarkoitus varmistaa, että Turun KY:n 69. vuosijuhlan visuaalinen ilme on onnistunut ja odotamme innolla ja kauhulla sitä tuntimäärää, minkä tulemme viettämään rakkaan Photoshopin ääressä.

Rahoitustiimi

Moikka! Tänä vuonna vuosijuhlien rahakirstun päällä istuvat Ida Miettinen ja Linda Rosendahl. Ida toimii tänä vuonna CIAn yrppänä ja Linda on vuodenvaihteessa COREsta eläköitynyt haalarivastaava.

Rahoitustiimissä Ida hoitaa sopimukset kuntoon ja Lindan vastuulla on pitää budjetti linjassa ja kuitit tallessa. Sponsoreiden hommaaminen on Idalle jo ennestään tuttua ja Linda on pyörittänyt exceliä jopa PL:n vätköillä, joten motivaatiosta ei tämä homma jää kiinni.

Ollaankin todella otettuja tästä vastuutehtävästä, joka me ollaan saatu hoidettavaksi. Uskotaan, että koko tämän idearikkaan ja innostuneen vujutiimin voimin saadaan aikaan aika huikeet pippalot tänäkin vuonna!

Koko tiimimme ottaa mielellään vastaan kehityskohteita ja mitä räiskyvimpiä ideoita vuosijuhlia koskien!

Juhlakautta innolla odottaen,

Turun KY:n vuosijuhlatiimi 2019