Vuosijuhlakauden avajaisissa perjantaina 6.10.2017 palkittiin Turun kauppakorkeakoulun Vuoden opettaja 2017. Palkinto osoitettiin tänä vuonna laskentatoimen ja rahoituksen yliopistonlehtori Vesa Partaselle.

Opiskelijat kuvailivat palkittua opettajaa seuraavin sanoin:

” Sympaattinen opettaja, joka todella osaa asiansa ja varsinkin aineen jatkokursseilla nostaa riman tarpeeksi korkealle.”

” Opettaja on nostanut profiiliansa positiivisesti ja pyrkinyt luomaan kurssipalautteiden pohjalta kursseistansa entistä interaktiivisempia, sekä laajentanut opetusmetodejansa huomattavasti viime vuosien aikana. Lisäksi hän on aina positiivinen ja ymmärtäväinen!”

” Opettajan opetuksesta huokuu vahva asiantuntemus ja kiinnostus omaa alaansa kohtaan.”

” Hän on huippu kandiohjaaja. Aina tavoitettavissa ja valmiina auttamaan.”

Opiskelijoiden edustajana Turun KY palkitsee joka vuosi opetushenkilökuntaa ansiokkaista suorituksista. Vuosittain järjestettävässä Vuoden opettaja -äänestyksessä kaikki Turun KY:n jäsenet pääsevät suoraan vaikuttamaan palkitsemiseen. Eniten ääniä saanut valitaan Turun kauppakorkeakoulun Vuoden opettajaksi.

Vuoden opettaja osallistuu vuosijuhlillemme, mutta ei valitettavasti pidä puhetta pidettyään sen jo perjantaina avajaistilaisuudessa.