Matilda Hyytiäinen, sosiaalipoliittinen vastaava/ EVAn puheenjohtaja

Vuosikurssi? 2. vsk.

Mitä odotat tulevalta vuodelta? Odotan ehdottomasti ensi vuonna uusia haasteita, joita varmasti riittää. Terve Mieli -hankkeen saralla on vielä paljon kehitettävää, sisäänottomäärien kasvaessa tutorointia ja tutorien koulutusta pitää pohtia uudelleen, sekä korona tietenkin tuo vielä oman lisähaasteensa kaikkeen. Lisäksi odotan sitä, että pääsemme EVAn kanssa järjestämään laidasta laitaan erilaisia tapahtumia ja kehittämään edunvalvontaa!

Wili Wrangell, koulutuspoliittinen vastaava

Vuosikurssi? 2. vsk.

Mitä odotat tulevalta vuodelta? Tuleva vuosi tarjoaa paljon mahdollisuuksia kehittää edunvalvonnallisia projekteja sekä opetusta, jotta Turun kauppakorkeakoulusta tulee entistä parempi opiskelupaikka.

Noora Mäkelä, varapuheenjohtaja

Vuosikurssi? 2. vsk.

Mikä sai sinut hakemaan EVAan? Olin jo pupuvuotenani kiinnostunut EVAn toiminnasta ja nyt viimein hain hallitukseen. EVA tekee tärkeää työtä ja erityisesti näin poikkeuksellisena aikana sen merkitys korostuu entisestään.

Mitä odotat tulevalta vuodelta? Odotan, että tulen oppimaan paljon EVAn varapuheenjohtajana. Erityisesti odotan keväällä kuntavaaleihin liittyvän toiminnan suunnittelua ja Terve Mieli – hankkeeseen tutustumista.

Kira Kokko, AD

Vuosikurssi? 1. vsk.

Mikä sai sinut hakemaan EVAan? Halusin mukaan jaostotoimintaan ja EVAn toiminnassa erityisesti Terve Mieli -hanke oli kiinnittänyt huomioni syksyn alussa.

Mitä odotat tulevalta vuodelta? Odotan ja toivon, että tulevasta vuodesta tulisi tapahtumarikas ja ikimuistoinen.

Katie Astin, sihteeri

Vuosikurssi? 1. vsk.

Mikä sai sinut hakemaan EVAan? Olen todella kiinnostunut edunvalvonnasta ja halusin päästä tekemään hieman erilaisia edunvalvontahommia kuin olen ennen tehnyt ja täten laajentaa kokemuspohjaani!

Mitä odotat tulevalta vuodelta? Hyvää ev-pöhinää ja uusia kokemuksia!

Pihla Koski, tiedottaja

Vuosikurssi? 1. vsk.

Mikä sai sinut hakemaan EVAan? Koen, että EVAn kautta pystyn konkreettisesti vaikuttamaan koulumme opiskelijoiden hyvinvointiin!

Mitä odotat tulevalta vuodelta? Tulevan vuoden suhteen on odottavaiset ja toiveikkaat fiilikset, toivottavasti ensi vuosi olisi parempi kuin 2020!! Odotan innolla yleistä hallituspöhinää ja kaikkea mahtavaa mitä keksitään tällä porukalla!

Rami Rakkolainen, rahastonhoitaja

Vuosikurssi? vsk. 2015

Mikä sai sinut hakemaan EVAan? Haluan antaa panokseni TuKYn toimintaan ja olla mukana ajamassa opiskelijoiden asioita. Sydäntä lähellä ovat EVAssa keskeiset asiat eli koulutuspolitiikka ja kylterien hyvinvointi.

Mitä odotat tulevalta vuodelta? Opetussuunnitelmat 2022–2024 tulevat valmisteluun jo vuoden 2021 aikana. Terve Mieli -projektin jatkuvuus pyritään turvaamaan. Etätoiminta jatkunee vielä ainakin kevään, mutta yhdessä selviämme tästä.

Anna Kaponen, yrityssuhdevastaava

Vuosikurssi? 2. vsk.

Mikä sai sinut hakemaan EVAan? Hain EVAan, koska minulla heräsi pupuvuoden aikana kiinnostus edunvalvontaa kohtaan ja halusin päästä vaikuttamaan meitä opiskelijoita koskeviin asioihin. Myös Terve Mieli -hanke on erittäin tärkeä ja halusin päästä viemään sitä eteenpäin.

Mitä odotat tulevalta vuodelta? Lähden tulevaan vuoteen tosi innokkaalla fiiliksellä! Odotan sitä, että päästään yhdessä EVAn kanssa kehittämään edunvalvontaa Turun KY:ssä, ideoimaan ja viemään eteenpäin Terve Mieli -hanketta, sekä järjestämään eri tapahtumia. Lisäksi yrityssuhdevastaavana on hienoa päästä myös osaksi COREa.