Turun KY:lle on valittu uusi ja upea viestintätiimi vuodelle 2020! Seuraavaksi tutustutaan viestintätiimissä seuraavan vuoden vaikuttaviin kuntalaisiin.

Mira Laine

 

Mä oon Mira Laine, kolmannen vuosikurssin opiskelija. Mut on tässä vuosien saatossa voinut bongata niin NESU-Aktiivina, Ky-Gourmetin sihteerinä ja tiedottajana, Speksin lipunmyyntitiimissä, M-klubin tapahtumavastaavana ja nakkina ties missä kaikessa. Muutaman vuoden hallitustyöskentelyn ansiosta mulla on hyvä kuva siitä miten meidän koulun viestintää tehdään.

Mua kuvastaa hyvin se että olen aina menossa pää kolmantena jalkanaVoisko moodlen palautuslaatikon saada meilläkin menemään kiinni vasta klo 23.59?! ;D Nyt onkin hyvä hetki rauhoittua ja keskittyä vain yhteen asiaan. 

Tänä vuonna olen ollut Ky-Gourmetin tiedottaja ja suunnitellut yhdessä meidän AD:n kanssa viestintäämme. M-klubin tapahtumavastaavana olen päässyt vaikuttamaan mm. M313-seminaarin ja Alumni Keynote Speakers -kurssin somesisältöön. Myös TYYn puolelta viestintä on tuttua, sillä olen yksi Kinokoplan tämän vuoden tiedottajista.  Meillä on ollut siinäkin useampi tiedottaja, ja vaikka jokaisella ollut oma päävastuualue, on tässä vuoden mittaan päässyt tekemään vähän kaikkea aina nettisivujen päivityksistä aina elokuvaesittelyihin.

Odotan innoissani tulevaa vuotta viestintätiimissä ja sen tuomia mahdollisuuksia! 

 

 

Antti Jaakola

Ciao arvon kuntalaiset! Mä olen Antti Jaakola ja olen 21-vuotias 1. vuosikurssin opiskelija. Ennen kuin ovet tähän Suomen kauppakorkeakoulujen pyhättöön aukesivat, ehdin opiskella vuoden Turun kauppakorkeakoulun avoimen yliopiston väyläopintoja. Pääaineeni on laskentatoimi & rahoitus. Vapaa-aikani kuluu kavereiden sekä kilpagolfin parissa.

Tämän syksyn aikana olen päässyt aktiivisesti osallistumaan koulumme moniin upeisiin ja ikimuistoisiin tapahtumiin, mutta juhlijan roolin lisäksi olen myös ollut auttamassa tapahtumien järjestämisessä… Olin esimerkiksi vastuunakkina vuosijuhlilla. Olen nyt myös osa TuKYn uutta viestintätiimiä, minkä lisäksi kirsikkana kakun päällä minut valittiin viime viikolla Ulkkiksen varapuheenjohtajaksi vuosimallia 2020.

Olen aikaisemmissa työtehtävissäni päässyt vastaamaan mm. yritysten someviestinnästä ja uskonkin, että minulta löytyy ideoita TuKYn viestinnän kehittämiseen. Odotan innolla tulevaa vuotta ja sitä, että pääsen mukaan toteuttamaan Turun KY:n 70: nnen juhlavuoden viestintää!

Jatta Pietilä

Moikka moi!

Täällä viiletetään kolmatta vuotta markkinoinnin opiskelujen parissa. Tähän mennessä olen kulkenut kamera kädessä useammassakin eri tapahtumassa näiden vuosien aikana, ja nyt hyppäänkin vähän eri maailmaan, kun aloitan vuoteni Viestintätiimissä. Kirjoittaminen on ollut kuvaamisen lisäksi lähellä sydäntäni jo niin kauan kuin jaksan muistaa, ja onkin ihan mahtavaa päästä nyt osaksi TuKYn juhlavuoden viestintää.

Jännä vuosi siis tulossa, pysykäähän kuulolla!