Oletko Kuntalaisbailujen tanssilattian partaveitsi? Huutavatko MayDay Mayhemin kieputukset nimeäsi? Eiko vapu ole päässyt osaltasi vielä loppumaan tai edes alkamaan? Olisiko sinusta vuoden 2021 Vapputuottajaksi isolla V:llä?

Turun KY etsii nyt Vapputuottajaa tai -tuottajaparia vuodelle 2021. Tuottajan/tuottajaparin tärkeimpinä tehtävinä on vappukauden organisointi ja koordinointi sekä vapputiimin johtaminen. Yhdessä Vapputiimin kanssa tuottaja(t) suunnittelee vapun visuaalista ilmettä, rakentaa nettisivut viestintävastaavan kanssa sekä ennen kaikkea mahdollistaa jaostojen järjestämien tapahtumien kautta unohtumattoman vapun kuntalaisille. Tehtävä on pitkälti eri toimijoiden koordinointia ja suurin osa tehtävistä sijoittuu ajalle ennen vapputapahtumien alkua. Tehtävästä saat kokemusta yli sadan aktiivin järjestämien tapahtumien organisoinnista, yli tuhansien osallistujien tapahtumien järjestämisestä ja Suomen parhaimman vapputapahtumasarjan markkinoinnin ja toteutuksen suunnittelusta. Vapputuottajana pääset kartuttamaan esimiestaitojasi ja kokemaan jokaisen vapputapahtuman!

Oletko vastuullinen, tehokas ja idearikas persoona, joka nauttii yhteistyöstä? Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi viimeistään torstaina 22.10.2020 klo 23.59 osoitteeseen varapuheenjohtaja@tuky.fi. Kerrothan hakemuksessasi ideoita vappuun tai kehitysideoita, mikäli sinulla on jo vappurientoja alla. Tehtävä ei vaadi laajaa kokemusta Turun KY:n toiminnasta, vaan tärkeintä tuottajan valinnassa on innostus ja ideat Turun KY:n vapun tuottamista kohtaan. Aikaisempi kokemus tapahtumien järjestämisestä ja toiminta Turun KY:ssä voidaan katsoa eduksi. Hakea voi joko yksin tai parin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä allekirjoittaneelta (varapuheenjohtaja@tuky.fi). Aikaisempien vuosien vappuvideoita pääset fiilistelemään esimerkiksi täältä ja täältä​.

Hae rohkeasti mukaan varmistamaan että Vappu tulee ensi vuonna!

#vapueilopu

Vappua jo hartaasti odottaen, 
Joona Haapalainen
Turun KY:n varapuheenjohtaja