Moikka!

Olen Milja Marttinen, toisen vuosikurssin opiskelija ja vapputuottaja vuosimallia 2019. Naamani lienee tuttu ehkä viime vuoden vapputiimistä, Speksin rangasta tai Hansan hallituksesta. Ihan super siistiä päästä tuottamaan vappua! Kaipaavin mielin muistelen yhä viime vappua, mutta onneksi tuohon meille kaikille niin rakkaaseen juhla-aikaan on enää muutama hassu kuukausi. En malta odottaa!

Turun KY:n vappu on ainutlaatuinen ja rikas ajanjakso, joka koostuu usean eri toimijamme tapahtumista. Tätä tapahtumavyöryä koordinoimaan valitaan tuottajan tueksi vapputiimi. Vapputiimin tärkeimpänä tehtävänä on vastata Turun KY:n vappuviikon organisoinnista, tapahtumien järjestämisestä, valokuvauksesta sekä vappuvideon toteutuksesta. Vuoden 2019 vapputiimiin haetaankin henkilöitä seuraaviin pesteihin:

  • Yrityssuhdevastaava
  • Viestintävastaava
  • Valokuvaaja
  • Videokuvaaja

Hakuaika vapputiimiin on 11.11.-25.11, josta julkaistaan vielä erillinen hakuilmoitus. Kannustan ehdottomasti kaikkia tuotannosta kiinnostuneita sekä vapunmielisiä hakemaan rohkeasti mukaan! Kokemusta Turun KY:n toiminnasta pestit eivät välttämättä vaadi, tärkeämpää ovat innokas asenne, reipas tekemisen meininki sekä aito halu kehittää Turun KY:n vappua. Vapputiimissä pääsetkin kehittämään sekä toteuttamaan yhtä Suomen suurimmista vappukonsepteista, kartuttamaan arvokasta tiimityöskentely- ja organisointikokemusta sekä ennen kaikkea pitämään hauskaa! Tehdään yhdessä kaikkien aikojen vappu!

Myös kehitysideat ja kommentit ovat lämpimästi tervetulleita, joten nykäise hihastani tai laita sähköpostia osoitteeseen vappu@tuky.fi mikäli mielessäsi tällaisia pyörii.

 

Vapputerveisin,
Milja Marttinen
Vapputuottaja 2019