Tiimi on vihdoin ja viimein kasassa. Vapputiimi vastaa vapun tapahtumasarjan koordinoinnista sekä tukee Turun KY:n muita toimijoita kevään ajan luoden heidän kanssaan yhdessä vapusta unohtumattoman ajanjakson jokaiselle TuKYläiselle.

Vapputuottajat

Mohamed Abdullahi & Venla Monto

Kasvomme voipi olla tuttuja aiemmista hommista, mutta olemme molemmat kolmannen vuosikurssin opiskelijoita, jotka eivät ole kokeneet Turun KY:n legendaarista vappua.

Muutaman opiskeluvuoden aikana olemme kuulleet paljon legendoja TuKYn vapusta ja innolla odotamme tulevaa huhtikuutta, joka on jo parin kuukauden päästä, hui!

Toivottavasti pääsemme pian juhlimaan vappua turvallisesti 🙂

Markkinointivastaava

Miika Laitinen

Olen toisen vuosikurssin opiskelija ja vuoden 2022 vapun markkinointivastaava. Toimin tällä hetkellä myös 3P:n rahastonhoitajana.

Vaikka viime vappu vietettiinkin etäyhteyksin, olivat aurinkoiset päivät jokirannassa mahtavia ja sen takia halusinkin päästä suunnittelemaan tämän vuoden vappua. Tulevalta vapulta odotukset ovat korkealla ja eniten odotan MayDay Meyhemiä.

Vabu ei lopu, mutta se lähestyy.

Valokuvaaja

Wili Wrangell

Olen kolmannen vuosikurssin opiskelija, joka ei ole vielä(kään) päässyt todistamaan niin sanottua lähivappua – nyyhkistä – joten olisi upeaa päästä todistamaan kolmen eri vuosikurssin ensimmäistä vappua kameran linssin läpi! 

Valokuvausta olen harrastanut jo yli kymmenen vuoden ajan omaksi ilokseni. Esimerkiksi asuessani kahden vuoden ajan Sveitsissä ehdin ottamaan yli 4 000 valokuvaa niin maisemista, rakennuksista kuin ihmisistäkin. Tapahtumien valokuvaus on muuhun kuvauskokemukseen verrattuna jäänyt vähemmälle, mutta olen valmis haastamaan itseäni ja kehittämään osaamistani vaihtuvissa ja haastavissakin kuvausolosuhteissa niin nopealiikkeisissä hetkissä kuin vastavalo- ja hämärätilanteissakin. 

Vappuna nähdään!