Terve!

Suomen valtion hallitus päätti 30.3. jatkaa rajoituksia 13.5. asti. Ja ikävä kyllä, tämä vaikuttaa Turun KY:n vappuun.

Turun KY:n hallitus ja vapputiimi on selvittänyt mahdollisuuksia järjestää vappua etänä ja eri ajankohtina. Kaikki alkuperäiset huhti-toukokuun vapputapahtumat on peruttu, mutta järjestämme kuitenkin 3 etätapahtumaa tänä vuonna:

25.4. Vappusitsit
29.4. Vappuafterit
30.4. TuKYn Vappulive

Lisätietoa tipahtaa tällä viikolla KY-Aktiivin sähköpostilistalle!

Vaikka perinteinen vappu on tältä keväältä peruttu, niin perinteiset vapputapahtumat eivät kuitenkaan ole poistuneet tämän vuoden tapahtumakalenterista täysin.Vapputapahtumista on siirretty syksylle Sikawappu, Vappupiknik ja Kuntalaisbailut. Sikawappu ja Vappupiknik muodostavat lukuvuoden alussa vappuviikonlopun, joka on suunnattu vuosikurssista 2019 ylöspäin. Kuntalaisbailut tullaan järjestämään osana vuosijuhlakautta. Lisäksi KYlumpialaiset on suunnitelman mukaisesti tarkoitus järjestää syyskuussa KY-Sportin toimesta.Lisätietoja voit kysellä puheenjohtaja@tuky.fi tai varapuheenjohtaja@tuky.fi

Ymmärrettävästi tilanne on hankala, ja huhtikuu tulee tänä vuonna olemaan erilainen. Haluamme kuitenkin tarjota kuntalaisille mahdollisuuden viettää vappua omalla kotisohvallaan.

Kaikille tsemppiä tähän erilaiseen arkeen!

Joona Haapalainen ja Anni Ahola
Turun KY:n varapuheenjohtaja ja Vapputuottaja 2020