Peiskä ja MK:n vujut ovat valitettavasti pitäneet minut niin kiireisenä, että mikään luova blogi ei nyt onnistu. Sen sijaan ajattelin muistuttaa teitä siitä, että vaihtohaku on pian alkamassa. 

Päähaku on auki 11.12.2023-19.1.2024. Tällöin on haettavissa muut kohteet kuin ISEP-ohjelma ja Pohjois-Amerikan vaihtopaikat. Vaihtoinfoviikko järjestetään 11.12.-14.12.2023. 

Yleistä tietoa vaihdosta löydät täältä: https://www.utu.fi/fi/opiskelijaksi/kansainvalisyys-opinnoissa/vaihto-opiskelu. Eri vaihtokohteisiin pääset tutustumaan SoleMove-järjestelmästä: https://saas.solenovo.fi/solemove/disp/_/en/public/nop/nop/nop. Järjestelmästä tulee valita University of Turku, jonka jälkeen valitaan Exchange destinations abroad and feedback.

Mikäli haluat kuulla konkreettisia vinkkejä vaihtoon, tulethan kuuntelemaan CIA:n vaihtoinfoa Zoomiin keskiviikkona 29.11. klo 14 alkaen. Vaihtoinfossa kansainvälisen liikkuvuuden tiimi ja opintotoimisto kertovat omat vinkkinsä vaihtoon. Tämän jälkeen Turun kauppakorkeakoulun opiskelijat kertovat omista vaihtokokemuksistaan ja jakavat omat konkreettiset vinkkinsä. Vaihtoinfo tallennetaan eli ei hätää vaikka aika ei sovi omaan kalenteriin. 

Samalla muistuttelen teitä myös siitä, että 3. periodin kurssi-ilmo alkaa tänään!

Kansainvälisin terveisin, 

Jenny Sääksi
Kansainvälisten asioiden vastaava