Vuosijuhlien järjestämiseen osallistuu tänä vuonna tuottajaparin lisäksi 11 hengen vuosijuhlatiimi, joka mahdollistaa vuoden odotetuimmat juhlat vuosijuhlakautta unohtamatta. Pidemmittä puheitta, tässä esittäytyy vuoden 2020 säkenöivä vuosijuhlatiimimme.

Rahoitustiimi

Moi, olen Joanna ja juuri vaihdosta kotiutunut 3. vuosikurssin laskentatoimen ja rahoituksen opiskelija. Minut olet voinut aiemmin bongata muun muassa TuKY-Speksin lavalta tanssimassa ja KY-Tricoloren hallituksesta ’18. Tällä kertaan pyörittelen exceliä ja hion vujujen budjettia minttiin controllerin tehtävässä. Odotan innolla tulevaa juhlavuotta ja työskentelyä tämän timanttisen tiimin kanssa!

Moikka! Mä olen Iida Kuusela, kolmannen vuoden johtamisen opiskelija ja tapahtumien järjestämiseen hurahtanut kuntalainen. Pupuvuotena hyppäsin COREn toimintaan mukaan, jossa mun vastuulla oli asiatapahtumat, kuten Selling Point Seminar -tapahtuma. Samana vuonna annoin PIKKUsormeni talvifestarille ja se veikin koko käden. Pikkulaskiaisessa oon toiminut ensin tiimiläisenä, sitten team leaderina yrityssuhteista ja tänä vuonna mun vastuulla on ollut pääyhteistyökumppanuudet, sekä oman sektorin yleinen koordinointi, suunnittelu ja toteutus tuottajakollegoiden kanssa. Näiden parin vuoden aikana oon kehittänyt Pikkulaskiaisen yrityssuhdetoimintaa ammattimaisempaan suuntaan ja tuonut tapahtumaan ensimmäisenä anniskelualueen. Nyt tuntuu, että kaipaan uusia haasteita ja mikä olisikaan innostavampaa kuin olla mukana toteuttamassa Turun KY:n juhlavuotta!

Hei! Olen Max Garner ja tulen Fiskarsin kylästä läntiseltä Uudeltamaalta. Olen toisen vuosikurssin opiskelija pääaineenani yrittäjyys. Vujutiimissä toimin rahoitustiimissä toisena yrityssuhdevastaavana.

Markkinointitiimi

Moikka! Olen Olga Lipasti, kolmannen vuosikurssin markkinoinnin opiskelija ja toinen puolisko 70. Vuosijuhlien markkinointitiimistä. Olen ehtinyt toimia niin NESU-TuKYn Art Directorina kuin hallituksen NESU-vastaavanakin, mutta vielä en ole valmis TuKY-uraltani eläköitymään vaan odotan innolla mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Loistokasta juhlavuotta!

Moikka! Oon Piia Kiuru, toisen vuosikurssin innokas visuaalinen näpertäjä ja yhdessä Olgan kanssa, me ollaan vastuussa tämän vuoden vuosijuhlien visuaalisuudesta sekä markkinoinnista. Visuaalinen näpertäminen nousi uusiin sfääreihin viime vuonna, kun vastasin Kulttuurijaoston visuaalisesta puolesta sekä tiedottamisesta, enkä malta odottaa mitä tämä vuosi tuo tullessaan osana vuosijuhlatiimiä, kun Turun KY täyttää 70 vuotta!

Fiinitiimi

Moikka, olen Niklas Craelius toisen vuoden laskentatoimen ja rahoituksen opiskelija. Alun perin olen kotoisin Helsingistä, ja Tampereella tehdyn välipysähdyksen kautta päädyin opiskelemaan tänne Turkuun. Olemme saattaneet aiemmin törmätä Kasinon Keskiviikkokahveilla tai TYC:n exculla purjeveneen kannella. Tämän vuoden vuosijuhlilla muodostamme yhdessä Miska Alatalon kanssa Fiinitiimin, jonka vastuulle kuuluu kaikki pääjuhlaan liittyvä. Pääjuhla tulee olemaan yksi juhlavuoden hienoimmista spektaakkeleista, ja tavoitteenamme onkin tehdä siitä TuKYn historian näyttävin. Voin taata, että luvassa on TuKYn perinteinen vuosijuhla pienellä 70v-twistillä.

Moikka! Mun nimi on Miska ja oon toisen vuosikurssin opiskelija. Oon kotoisin Nivalasta, ja tämän kerrottuani saan yleensä käyttää pari minuuttia selittäen, et mistä Nivala löytyy. Aiemmin muhun on saattanut törmätä esimerkiksi Aktiivassa tai KYSSissä. Tänä vuonna toimin edellisten lisäksi vuosijuhlien fiinitiimissä eli vastaan vujujen pääjuhlasta. Iloista juhlavuotta kaikille kuntalaisille!

Juhlatiimi

Moikka! Mä olen Aurora ja opiskelen nyt toista vuotta Turussa. Pääaineena minulla on kansainvälinen liiketoiminta sekä sivuaineena markkinointi. Olen kotoisin sieltä mistä melkein kaikki muutkin eli Espoosta. Tulen työskentelemään juhlatiimissä ja odotan innolla tulevia vuosijuhlia.

Hei! Olen 19-vuotias pupu Kouvolasta. Viime syksynä ihastelin tarjoilijana vuosijuhlien glamouria ja väriloistoa. Tällöin päätin, että haluan olla toteuttamassa tätä ikimuistoista spektaakkelia. Toiveeni toteutui, ja pääsin mukaan juhlatiimiin. Vapaa-ajalla tykkään viettää aikaa kavereiden kanssa ja lenkkeillä. Mun uuden vuoden lupaus on käydä aktiivisemmin salilla, joten toivottavasti minuun törmää siellä. Odotan innolla, mitä vuosi 2020 tuo tullessaan!

Sillistiimi

Moikka, mä oon Neea Parkkonen, toisen vuosikurssin opiskelija ja toinen tämän vuoden sillistiimiläisistä.  Tiimimme vastaa perinteikkään ja arvokkaan vuosijuhlan jälkeisestä päivästä, jolloin on aika vaihtaa rennompi vaihde päälle ja viettää vuoden parasta päivää. Tarkoituksenamme onkin järjestää teille huikea sillis, joka kruunaa TuKYn 70. juhlavuoden. Sillisbussissa nähdään!

Hei! Olen Aino Asumalahti, toisen vuosikurssin opiskelija ja toinen sillisvastaavista. Odotan innolla tulevaa juhlavuotta ja vuoden kohokohdan järjestämistä yhdessä vuosijuhlatiimin kanssa. Näistä juhlista tulee varmasti unohtumattomat!

 

Säihkyvää juhlavuotta toivottaen,

Turun KY:n vuosijuhlatiimi 2020