Turun KY:n hallitus on päätöksellään valinnut 71. vuosijuhlien tuottajaparin. Heidän tärkeimpänä tehtävänään on vastata Turun KY:n arvokkaimman ja perinteikkäimmän juhlan järjestämisestä.

Arvoisat kuntalaiset,

Meillä on ilo esitellä teille 71. vuosijuhlien tuottajat Anastasia Goryshina ja Anna Sand. Nämä kaksi tuottajaa ovat tunteneet jo vuosia ja heidän ystävyytensä on kuin suuri huojumaton tammi.

Tämän hevosvaunun ensimmäinen vetäjä on 22-vuotias Anastasia Goryshina, joka tunnetaan myös tuttavallisemmin nimellä Nastya. Hänet tunnetaan KKOY:n messupäällikkönä ja Troikan varapuheenjohtajana. Nuoresta iästään huolimatta Nastya on jo kokenut konkari niin ulkomailla asumisessa, kuin suurempienkin tapahtumien järjestämisessä. Nastya on tunnettu siitä, että saa asiat aikaiseksi alta aikayksikön ja hänen omistautumisensa asioille herättää laajaa ihailua.

Hevosvaunun toinen vetäjä on 22-vuotias Anna Sand. Hän toimii Troikan rahastonhoitajana ja yksikään sentti ei häviä hänen tarkkojen silmiensä ohi. Hän on akateemisesti kypsyneempi tapaus kolmannen vuoden opiskelijana, joka on aloittanut jo maisterivaiheen opinnot. Kaveripiireissä Anna tunnetaan hauskojen tarinoiden kertojana ja tukipilarina. Hän on kartuttanut kokemusta esimerkiksi Pupujaisten 2019 tuottajana.

Tämä hevosvaunu halua kiittää tästä suuresta kunniasta joka on heille suotu ja taata kaikille kuntalaisille, että luvassa on ainutlaatuiset vuosijuhlat täynnä iloa, ikimuistoisia kokemuksia ja yhteenkuuluvuutta. Näissä vuosijuhlissa tullaan kunnioittamaan vanhoja perinteitä ja samalla kokemaan aivan uudenlaisia elämyksiä.

Odotamme innolla tulevaa tiimihakua ja koko vuosijuhlakautta. Kannustamme kaikkia vuosikurssista riippumatta hyppäämään mukaan meidän kyytiin ja liittymään osaksi tätä TuKYn kruununjalokiveä.

Kiittäen ja kumartaen,
Anna ja Nastya

Anastasia Goryshina & Anna Sand