Toiminnanjohtaja

Heippa!

Oon Anna Veijalainen- alun perin lahtelainen toisen vuoden johtamisen ja organisoinnin opiskelija. Koulun ulkopuolella mut voi todennäköisimmin bongata Elmer-koirani kanssa lenkiltä tai maanantai-iltaisin jäähallilta luistelutreeneistä. 

Turun KY:llä oon aikaisemmin päässyt vaikuttamaan tutoroinnin ja nakkeilun lisäksi NESU-TuKYn hallituksessa varapuheenjohtajana & yrityssuhdevastaavana ja Pikkulaskiaisen 2021 tuottajatiimissä vastuualueenani sponsoriyhteistyö. Oon enemmän kun innoissani tästä mahdollisuudesta päästä jatkamaan mun TuKY-uraa näinkin hienossa tehtävässä.

Odotan tulevilta vuosilta innolla erityisesti sitä, että pääsen toimimaan isolla sydämellä TuKYn keskiössä ja kehittämään meille kaikille rakasta yhdistystä yhteistyössä muiden kuntalaisten ja toimijoiden kanssa. En myöskään malta odottaa, että pääsen oppimaan uutta ja kehittämään itseäni tän uuden työtehtävän parissa.

Tsemppiä itse kullekin näihin outoihin, vaikeisiin aikoihin, ja nähdään toivottavasti mahdollisimman pian koululla ja tapahtumissa!

 

Jouluterveisin,
Anna

 

 Myyntipäällikkö

Moikka!

Mun nimeni on Alina Nikula, oon 21-vuotias Turun seudulta kotoisin oleva toisen vuoden tietojärjestelmätieteiden ja yritysviestinnän opiskelija. Tulevan toiminnanjohtajan tavoin muhunkin on iskenyt armoton koirahulluus. Mut voikin siis vapaa-ajallani todennäköisimmin löytää viettämästä aikaa toimistokoira Machon aka Knackin kans

Aikaisemmin opiskelu-urani aikana oon ehtinyt toimia vuoden TuKY Corporate Relations -tiimissä KYliste- ja Brändivastaavan roolissa. Tämän lisäksi mut on aiemmin voinut bongata myös Profean toimiston puolelta, nakkeilemassa ja tutoroimassa. Nyt tammikuussa puhaltavat kuitenkin täysin uudet tuulet, kun pääsen täyttämään mulle jätettyjä valtavia kuvitteellisia saappaita uuden myyntipäällikön roolissa. Tartun tähän haasteeseen tarmoa puhkuen!

Tuleva vuosi tuo tullessaan varmasti monia haasteita, mutta uskon vakaasti saumattoman yhteistyön avulla kaiken olevan päihitettävissä. Olen määrätietoinen ja pidän tavoitteeni aina kirkkaana mielessä. Tavoitteeni on yhdessä tulevan timanttisen tiimini kanssa mahdollistaa ja kehittää Turun KY:n toimintaa myös tulevien vuosien aikana.

Toivotan kaikille tsemppiä loppuvuoden opintoihin sekä muihin haasteisiin! Mikäli kuntalaisen mielen päällä on mitään kysyttävää, kommentoitavaa tai muuten vain juteltavaa, mulle voi aina laittaa viestiä matalalla kynnyksellä esimerkiksi sosiaalisen median kanavien kautta.

 

Terkuin,
Alina