Turun KY:n hallitus on kokouksessaan 30.3.2020 valinnut uuden talouspäällikön. Turun KY:n uudeksi talouspäälliköksi valittiin Linda Kaivonen. Linda ja nykyinen talouspäällikkö Ville Hiltunen hoitavat yhdessä yhdistyksemme päivittäistaloutta vielä kevään ajan, jonka jälkeen Linda jatkaa numeroiden parissa itsenäisesti. Nyt kuntalaisilla on oiva mahdollisuus oppia Lindasta hieman lisää!

Moikka!


Olen Linda Kaivonen, 21-vuotias toisen vuoden opiskelija. Aikanaan itseni Raisiosta Turkuun evakuoinut, mutta suhteellisen samoissa nurkissa tullut lyhyen elämäni aikana pyörittyä. Harrastuksiini kuuluvat lenkkeily ja podcastien sekä äänikirjojen kuuntelu. Lähellä sydäntäni on myös musiikki ja keräilenkin vinyylejä.

Itse lähdin mukaan TuKYn toimintaan jo pupuvuonna ensin EVAn sihteerinä ja sitten TSE-listan vaalikoordinaattorina. Toimin myös tutorina ja erilaisissa tapahtumissa on tullut nakkeiltua. Itselleni on suuri kunnia päästä työskentelemään TuKYlle. Odotan innolla uusia tehtäviä talouspäällikkönä ja sen tuomia uusia haasteita.