Turun KY:n hallitus on kokouksessaan 29.3.2021 valinnut uuden talouspäällikön. Turun KY:n uudeksi talouspäälliköksi valittiin Simon Sarmaja. Simon ja nykyinen talouspäällikkö Linda Kaivonen hoitavat yhdessä yhdistyksen päivittäistaloutta huhtikuun loppuun asti, jonka jälkeen Simon jatkaa numeroiden parissa itsenäisesti.

Moikka!

Olen Simon Sarmaja, 22-vuotias toisen vuoden laskentatoimen ja rahoituksen opiskelija. Alun perin olen kotoisin Helsingistä, missä tuleekin käytyä melko usein. Nuorempana läpsyttelin kiekkoa ja potkiskelin palloa, mutta ammattia ei niistä kummastakaan tullut. Matkustaminen ja ruuanlaitto on ollut aina lähellä sydäntäni, enkä malta odottaa, että pääsisin taas tutustumaan uusiin paikkoihin ja ihmisiin.

Ensimmäisenä vuonna pääsin opiskelijatoimintaan mukaan toimimalla KY-Tricoloren varapuheenjohtajana, ja toisena vuonna uusien pupujen tutorina. Tiesin, että haluan olla vielä mukana kehittämässä Turun KY:n toimintaa, minkä takia hain talouspäällikön pestiä. Minulle onkin suuri ilo ottaa vastuulleni päivittäinen taloudenhoito ja sen tuomat haasteet. Odotan innollani tulevia tehtäviäni ja teidän tapaamistanne.