Tjena!

Nimeni on Oskar Aaltonen ja tulen jatkossa baarimestarina vastaamaan meidän Bar Montun toiminnasta. Opiskelen toista vuotta meillä kauppakorkeakoulussa pääaineenani yrittäjyys. Olen alun perin Lahdesta kotoisin, mutta nyt vähitellen jo turkulaistunut tässä puolentoista vuoden aikana.

Aiemmin Turun KY:llä olen toiminut baariyhteityövastaavan pestissä osana TuKY Corporate Relations -tiimiä, eli COREa. Nyt kun olen vuoden verran aiemmassa pestissä päässyt seuraamaan Turun baarien toimintaa, on aika siirtyä uusiin haasteisiin kehittämään meidän omaa baariamme. Tarkoituksena on tuoda meille niin rakas Bar Monttu taas osaksi kuntalaisten arkea! Ensi vuodelle tavoitteenani on lisätä Montun roolia TuKYn loistokkaassa tapahtumatuotannossa, sekä vakiinnuttaa ja uudistaa Montun juomavalikoimaa.

Jos sinulta löytyy intoa lähteä mukaan kehittämään ja ideoimaan Bar Montussa järjestettäviä tapahtumia sekä pyörittämään tätä perinteikästä Turun KY:n instituutiota, kannattaa pitää silmät ja korvat auki, sillä baaritiimiä haetaan taas keväällä! Kuuntelen muutenkin mielelläni toiveita ja ideoitanne esimerkiksi Bar Montun juomavalikoimaan liittyen, joten minulle voi aina tulla juttelemaan tai laittaa viestiä osoitteeseen monttu@tuky.fi.

Nähdään Bar Montussa!

Oskar Aaltonen