Turun KY:n hallitus on kokouksessaan 2.5.2022 valinnut uuden toiminnanjohtajan sekä myyntipäällikön. Uuden talouspäällikön Turun KY:n hallitus valitsi kokouksessaan 9.5. Uudet työntekijät aloittavat työtehtävissään syksyllä ja nyt on aika esitellä heidät.

Toiminnanjohtaja

Moikka!

Mun nimi on Elle Luukkala ja oon toisen vuoden taloustieteen opiskelija. Oon kotoisin Forssasta, mutta koen olevani aika hyvin turkulaistunut kuluneen kahden vuoden aikana.

TuKYllä oon aiemmin toiminut tutorina ja NESU-TuKYn tiedottajana. Lisäksi oon tällä hetkellä vujutiimissä tekemässä tulevia 72. vuosijuhlia. Nämä tehtävät eivät kuitenkaan vielä riittäneet mulle ja halusin päästä vielä tiiviimmin mukaan yhdistyksen toimintaan. Oonkin super innoissani siitä, että tulevina vuosina pääsen työskentelemään rakkaalle TuKYlle ja antamaan yhdistykselle takaisin kaikesta siitä, mitä olen itse tähän mennessä saanut.

Odotan innolla sitä, että pääsen kehittämään TuKYn toimintaa yhdessä kuntalaisten ja toimijoiden kanssa. Odotan myös uusia oppeja ja haasteita, joita tämä työ varmasti tarjoaa sekä tietysti kaikkia niitä uusia kokemuksia ja ystäviä, joita tulen tulevina vuosina saamaan. 

Toivon kaikille ihanaa ja rentouttavaa kesälomaa! Nähdään viimeistään syksyllä toimistolla ja tapahtumissa (mut voi myös bongata kesän aikana jokirannasta, saa tulla moikkaamaan <3)!

Myyntipäällikkö

Moikka!

Oon Amanda Ruuhijärvi, 21-vuotias kansainvälisen liiketoiminnan opiskelija. Oon Turusta kotoisin ja koko elämäni täällä asunut. Rakastan matkustelua, kesää ja uusiin ihmisiin tutustumista!

Oon tämän kevään toiminut TuKYllä Kulttiksessa yrityssuhdevastaavana eli sitä kautta myös osana Corporate Relations tiimiä eli COREa. Olen jo ensimmäisistä viikoista lähtien tiennyt, että haluan päästä osaksi COREa ja nyt tulevana syksynä pääsenkin jo siirtymään myyntipäällikön tehtäviin!

Syksystä tulee varmasti kiireinen ja myyntipäällikkönä toimiminen jännittää ja tulee tuomaan eteen uusia haasteita, mutta myös mahtavia ja korvaamattomia kokemuksia. Odotankin innolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja miten voin päästä vaikuttamaan TuKYn yritysyhteistöiden saralla!

Toivotaan, että tästä kesästä tulee lämmin ja aurinkoinen ja että kelit ovat suotuisat jokilaivoilla hengailuun. 😉 Hyvää kesän alkua kaikille ja syksyllä nähdään!

Talouspällikkö

Moikka, täällä Milla, TuKYn uusi talouspäällikkö. Alunperin olen kotoisin Naantalista ja tie Turun kauppakorkeaan aukesi avoimen yliopiston väylähaun kautta. Pääaineenani luen laskentatoimea ja rahoitusta. Ikää minulta löytyy 23 vuotta. Toinen opiskeluvuosi starttaa syksyllä samoin kuin työt TuKYlla. Fiilikset ovat odottavaiset ja uskon oppivani etenkin syksyn aikana paljon uutta. Odotan myös pääseväni työskentelemään uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa. Jatkan myöskin edunvalvontajaoston tiedottajana sekä olen tutorina syksyllä uusille pupuille. Aurinkoista kesää kaikille ja nähdään syyslukukauden alussa!