Turun KY:n sääntömääräinen syyskokous järjestettiin tiistaina 12.11.2019 kauppakorkeakoulun Osuuskauppasalissa. Syyskokouksessa hallituksen puheenjohtaja kertasi yhdistyksen päällimmäiset kuulumiset ja päätettiin liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudesta vuodelle 2020. Äänioikeutettuja olivat kaikki läsnäolevat Turun KY:n jäsenet.

Syyskokouksessa yhdistyksen hallitus ja luottamushenkilöt esittelivät talousarvion, toimintasuunnitelman ja kunniaseuran kokoonpanon vuodelle 2020. Pohjaesitykset on lähetetty KY-Aktiivi-sähköpostilistalle 5.11. sekä liitetty artikkelin loppuun. Kaikki pohjaesitykset hyväksyttiin sellaisenaan.

Syyskokouksessa valittiin myös yhdistyksen hallitus vuodelle 2020. Puheenjohtajaksi valittiin Kalle Kahanpää, jonka ehdotuksesta muodostettiin yhteensä 11-henkinen hallitus. Vuoden 2020 hallitukseen valittiin puheenjohtajan lisäksi seuraavat pestinhaltijat:

Varapuheenjohtaja Joona Haapalainen
Viestintävastaava Hanna Leskinen
Kuntamestari Ville Jokinen
Sosiaalipoliittinen vastaava Sofia Isolauri
Liikuntavastaava Tuukka Einola
Koulutuspoliittinen vastaava Satu Hynninen
Kv-vastaava Anni Ryynänen
Kulttuuri- ja perinnevastaava Noora Toivonen
Vapaa-ajanvastaava Ilona Lehti
NESU-vastaava Hanna-Sofia Luoto

Yhdistyksen hallituksen tehtävä on toteuttaa syyskokouksen hyväksymää toimintasuunnitelmaa muiden yhdistyksen säännöissä lueteltujen tehtävien lisäksi.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnittelut uudelle hallitukselle. Syyskokouksen tallenne löytyy TuKYn Yotutube-kanavalta. Palautetta kokouksen kulusta tai striimistä voi lähettää osoitteeseen viestinta@tuky.fi.

Liitteet:

Liite 1 – Talousarvio (lähetetty KY-Aktiiville 5.11.)
Liite 2 – Toimintasuunnitelma
Liite 3 – Kunniaseuran kokoonpano
Liite 4 – Syyskokouksen esityslista