Turun KY:n syyskokouksessa 9.11. valittiin yhdistykselle hallitus vuodelle 2022. Kulttuuri- ja perinnevastaavan pestiin valittu Milvi Jääskeläinen on kuitenkin ilmoittanut joutuvansa valitettavasti luopumaan pestistään henkilökohtaisten syiden takia.

“Olen joutunut tekemään erittäin vaikean ja raskaan päätöksen jättää kulttuuri- ja perinnevastaavan pestin Turun KY:n hallituksessa 2022. Olin halunnut tätä pestiä jo todella pitkään ja koin ehkä jopa velvollisuudeksi niin itselleni kuin muillekin hakea tätä pestiä, vaikka elämäntilanteelleni se ei ollut paras mahdollinen valinta. Heräsin todellisuuteen vasta HalVan jälkeen, kun reaktioni ei ollut se, mitä sen olisi pitänyt olla. Todellisuus iski päin naamaa ja romahdin yllättäen, jolloin aloin ymmärtää, ettei minulla juuri nyt ole niitä voimavaroja ja aikaa, jota tämä pesti vaatisi. Ei olisi reilua uudelle hallitukselle, jäsenistölle tai itselleni jatkaa samaa tai jopa kovempaa tahtia juuri tämänhetkisten voimavarojeni kanssa, vaan nyt on minun aika ymmärtää pysähtyä, ottaa aikaa itselleni ja hyvinvoinnilleni, läheisilleni ja keskeneräisille projekteille. Vaikka tämän tajuaminen tuntuu jo myöhäiseltä, olen tyytyväinen että se tapahtui nyt, eikä kesken hallituskauden. 

Olen kulkenut jo jonkin aikaa vara-akuilla ja nyt on aika ladata nämä akut uudestaan täyteen, jotta löytäisin uudestaan sen innon ja antoisuuden, jota vapaaehtoistoiminnasta kuuluisikin saada.”

Kulttuuri- ja perinnevastaavan tehtävää täydennetään ylimääräisessä yhdistyksen kokouksessa, joka järjestetään tiistaina 23.11. klo 15.30 kauppakorkeakoulun luentosalissa LS09. Kokous on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille ja pestistä kiinnostuneet voivat tällöin asettua ehdolle. Kokouskutsu lähetetään KY-Aktiivi sähköpostilistalle.