TuKY Corporate Relations huolehtii Turun KY:n yrityssuhteista myyntipäällikön johdolla. Yrityssuhdetiimi tarjoaa mahdollisuuden kehittää omia neuvottelutaitoja, verkostoitua sekä oppia B2B-myynnistä. Yrityssuhdetiimin tehtävänä on toteuttaa yhdistyksen varainhankintaa, hankkia jäsenetuuksia jäsenistöllemme, vastata yritysten näkyvyydestä opiskelijoille sekä auttaa jaostoja ja projekteja tapahtumayhteistyöllä yritysten kanssa. Työskentely yrityssuhdetiimissä sopii niin ensimmäisen vuosikurssin opiskelijalle kuin valmistumista lähestyvälle kylterillekin. Työtahti ja työajat ovat enimmäkseen vapaasti valittavissa.

Hakeminen pesteihin tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ”miksi juuri minä”-hengessä osoitteeseen myyntipaallikko@tuky.fi. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan vuosikurssi, aikaisempi järjestökokemus, erityistaidot (esim. kuvankäsittely, valokuvaus, some) ja syy, minkä takia hakee yrityssuhdetiimiin. Kuvaile hakemuksessasi itseäsi muutamalla sanalla.

Haku päättyy sunnuntaina 2.12.2018 klo 23:59.

Vastuualueita vuonna 2018 on ollut:

•    Tapahtumat

•    Opiskelijaedut

•    Baariyhteistyö

•    Brändi

•    Viestintä

•    KYliste

•    Haalarit

Haku on avoin kaikille Turun KY:n jäsenille vuosikurssista riippumatta – oma innostus ja halu kehittää Turun KY:n yrityssuhteita on tärkeintä.

Haastattelut pidetään viikolla 49 Turun KY:n myyntipäällikön Linda Martinin puolesta. Haastatteluun kutsutaan erikseen hakemuksen perusteella painottaen hakijan asennetta, näkemyksiä ja innovatiivisuutta. Myyntitausta on plussaa, mutta se ei ole missään tapauksessa välttämätöntä.

Uusi tiimi valitaan maanantaina 10.12. ja perehdytys aloitetaan heti seuraavan viikon maanantaina 17.12.

Lisätietoa COREn toiminnasta ja tiimihausta voi kysyä osoitteesta myyntipaallikko@tuky.fi

Yrityssuhdetiimi työskentelee myyntipäällikön johdolla. Haku myyntipäälliköksi on auki keskiviikkoon 28.11.2018 klo 23:59 asti. Hakemukset myyntipäälliköksi tulee toimittaa Turun KY:n hallituksen puheenjohtaja Joona Uusitalolle osoitteeseen puheenjohtaja@tuky.fi