Turun KY hakee 71. vuosijuhlan tuottajia – hakuaikaa jatkettu!

 

Vuoden 2021 lokakuussa järjestetään Turun KY:n 71. vuosijuhlat, joille haetaan tuottajaparia. Tuottajien tärkeimpänä tehtävänä on vastata tämän Turun KY:n juhlavimman ja perinteikkäimmän tapahtuman järjestämisestä. Vuosijuhlien lisäksi järjestelyvastuuseen kuuluu muut vuosijuhlaviikon perinteiset tapahtumat. Tuottajaparia auttaa heidän kokoamansa vuosijuhlatiimi, joka toimii apuna ideoinnissa ja käytännön järjestelyissä.

 

Edellytämme sinulta:

  • kokemusta vuosijuhlista joko nakkina, tiimissä tai vieraana
  • kokemusta tapahtumien järjestämisestä joko TuKYllä tai muualla
  • timanttista organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä

Eduksesi katsotaan:

 

  • kokemus budjetoinnista ja taloudenhallinnasta
  • kokemus esimiesasemassa työskentelystä
  • kokemus tai visio yrityssuhteista
  • luova visio vuosijuhlaviikon toteuttamisesta

 

Mitä tehtävä tarjoaa:

Vuosijuhlatuottajat saavat paljon vastuuta ja kokemusta sekä mainetta ja kunniaa Turun KY:n loistokkaimman tapahtuman järjestäjinä. Vuosijuhlatuottajana pääset tutustumaan moniin eri ihmisiin ja tahoihin sekä luomaan kontakteja niin kunniavieraisiin ja yhteistyökumppaneihinkin. Lisäksi pääset kehittämään osaamistasi johtamis- ja neuvottelutaitojen, organisoinnin ja budjetoinnin osalta. 

Hakea voi pareittain tai yksin. Mikäli tehtävään haetaan yksin, yhdistetään yksin hakevista lopuksi tuottajapari. Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava tiistaina 23.2.2021 klo 23.59 mennessä kulttuuri- ja perinnevastaavalle osoitteeseen kulttuuri@tuky.fi. Mukaan tulee liittää myös CV. Hakuajan päättymisen jälkeen haastattelut pidetään keskiviikkona 24.2.2021 ja valinta tehdään viikolla 9. Lisätietoja hakemiseen tai vuosijuhlatuottajan pestiin liittyen voi kysyä kulttuuri- ja perinnevastaavalta osoitteesta kulttuuri@tuky.fi tai 70. vuosijuhlien tuottajilta Taneli Kalevalta ja Teresa Niittumäeltä osoitteesta vuosijuhlat@tuky.fi.