On taas aika aloittaa valmistautuminen Turun KY:n perinteikkäiden 69. vuosijuhlien järjestämiseen. Juhlat ovat Turun KY:n vuoden kohokohta, jolloin kuntalaiset pukeutuvat parhaimpiinsa ja kokoontuvat juhlistamaan arvokasta yhdistystämme. Juhlilta on odotettavissa tänä vuonna entistä enemmän luovuutta ja näyttävyyttä.

Vuosijuhlatiimi vastaa Turun KY:n vuosijuhlan tuottajaparin johdolla vuosijuhlien suunnittelusta ja toteutuksesta. Etsimme kyvykkäitä ja idearikkaita osaajia eri vastuualueisiin. Mikäli haluat olla osana järjestämässä yhdistyksemme loistokkainta juhlakautta, hae mukaan vuosijuhlatiimiin!

 Vuosijuhlatiimi tulee koostumaan vuonna 2019 pienemmistä tiimeistä, joiden vastuualueet jakautuvat eri osaamisalueiden mukaan. Tiimin muodostumisen jälkeen sovitaan tiimin sisällä tarkemmat rajat vastuunjaoista.

 Tiimiin valitaan 10 henkilöä ja vastuualueet jakautuvat tiimiläisten osaamisen mukaan seuraavasti:

 Fiinitiimi (2 hlö): Vastuussa pääjuhlasta

Tähän tiimiin hakijoilta odotetaan kokemusta tapahtumien järjestämisestä, organisointikykyä ja isojen kokonaisuuksien hahmottamista. Eduksi katsotaan vuosijuhlille osallistuminen joko vieraana tai nakkina.

Juhlatiimi (2 hlö): Vastuussa cocktail-tilaisuudesta, jatkoista ja jatkojen jatkoista

Tähän tiimiin hakijoilta odotetaan johtamis- ja paineensietokykyä sekä organisointitaitoja. Eduksi katsotaan kokemus tapahtumien järjestämisestä ja kokemus koulun tilojen käytöstä.

Sillistiimi (2 hlö): Vastuussa silliksestä

Tähän tiimiin hakijoilta odotetaan luovia ideoita, suurien kokonaisuuksien hallintaa ja innostusta tapahtumien järjestämistä kohtaan. Eduksi katsotaan kokemus yrityssuhteista ja tapahtumien järjestämisestä.

Markkinointitiimi (2 hlö): Vastuussa viestinnästä ja visuaalisesta ilmeestä

Tähän tiimiin hakijoilta odotetaan tekstin tuottamistaitoja ja visuaalista näkemystä. Eduksi katsotaan AD -sekä tiedotustoiminta. Suosittelemme liittämään hakemukseen portfolion aiemmista töistä.

Rahoitustiimi (2 hlö): Vastuussa yritysyhteistyöstä ja rahoituksesta

Tähän tiimiin hakijoilta edellytetään tarkkuutta, suunnitelmallisuutta ja sinnikkyyttä. Eduksi katsotaan kokemus yrityssuhteista ja controllerin työtehtävistä.

Etsimme tiimiimme vastuuntuntoisia ja oma-aloitteisia TuKYläisiä, joilla on sekä motivaatiota että ideoita vuosijuhlakokonaisuuden kehittämiseen. Lisäksi odotamme hakijoilta hyviä yhteistyötaitoja sekä organisointi- ja paineensietokykyä.

Haku tapahtuu yksittäin vapaasti muotoillulla hakemuksella (max A4).

Hakemuksessa tulee vastata ainakin seuraaviin kysymyksiin:

  • Mihin tiimiin haet ensisijaisesti? Oletko kiinnostunut mahdollisesti myös muista tiimeistä?
  • Mitä uutta sinä haluaisit tuoda vuosijuhlille?
  • Minkälaista osaamista sinulla on, jonka koet olevan hyödyksi juuri kyseisessä tiimissä?
  • Aktiivisuus TuKYn toiminnassa. 

Tarvittaessa hakijoita haastatellaan hakuajan sulkeutumisen jälkeen viikolla seitsemän.

Hakemukset tulee toimittaa tuottajaparille viimeistään keskiviikkona 13.2.2019 klo 23.59. osoitteeseen vuosijuhlat@tuky.fi. Hakemuksia toivotaan niin uusilta kuin kokeneiltakin TuKYläisiltä.​ 

Juhlahumua odottaen

Vuosijuhlan tuottajapari 2019

Henna Saramola

henna.saramola@tuky.fi | +358 (0)50 917 6377

Melisa Mäntylä

mkmant@utu.fi | +358 (0)50 464 7554