Tule mukaan juhlistamaan 70-vuotiasta Turun KY:tä, ilmaisemaan itseäsi ja kouliintumaan viestinnän asiantuntijaksi.

Turun KY hakee 2-4 jäsenen viestintätiimiiä vuodelle 2020. Viestintävastaavan koordinoima asiantuntijaelin vastaa KYlisteen toimituksesta ja osallistuu Turun KY:n säännöllisen viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä vuoden 2020 viestintävastaavan kanssa. Tiimi jakaa tarkemmat vastuualueet keskenään seuraavan viestintävastaavan johdolla. 

Hakuaikaa on jatkettu toistaisesti ja hakemukset lähetetään osoitteeseen viestinta@tuky.fi. Hakijoihin ollaan yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi ja päätöksestä ilmoitetaan kootusti kun tiimi on kasassa. Perehdytys alkaa 5/19 KYlisteen parissa yhdessä väistyvän toimituksen kanssa ja tiedottajakoulutuksella viestintävastaavan kanssa. Henkilöiltä odotetaan sitoutumista vähintään ensi vuoden loppuun asti. Tehtävään voi hakea vuosikurssista riippumatta.

KYliste on Turun KY:n julkaisema lehti, joka ilmestyy viisi kertaa vuodessa: kahdesti kevät- ja syyslukukausilla, minkä lisäksi kesällä ilmestyy pupuille osoitettu erikoisnumero. KYlisteen päätoimituksesta vastasi tänä vuonna kaksi henkilöä, jotka koordinoivat numeroiden sisällön suunnittelua ja toteutusta yhdessä toimituksen kanssa. Päätoimitus järjestää lehden toimituskokoukset ja huolehtii uusien toimittajien ja taittajien perehdyttämisestä, lehden graafisesta ilmeestä ja sen kehittämisestä. 

Turun KY:n säännöllisen viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen kuuluu viestintävastaavan tukeminen päivittäisessä viestinnässä ja projekteissa. Mukaan lukeutuu erityisesti sosiaalisen median ylläpito ja 70-juhlavuodesta viestiminen.

Henkilövalintaa tehdessä huomioidaan alla olevat valintaperusteet. Hakemuksessa tulee käydä ilmi, mitkä roolit ovat mieluisimpia. Kaikkia kriteereitä ei tarvitse täyttää.

Valintaperusteet:
– Kiinnostus Turun KY:n viestintää kohtaan
– Hakemus (liitetiedostot esim. grafiikat, kirjoitukset, valokuvat tmv.)
– Graafinen osaaminen (kuvanmuokkaus, sometilit, taittokokemus tmv.)
– Viestintäkokemus (printtimediat, tiedottajan tai AD:n tehtävät tmv.)
– Motivaatio ja erityisvahvuudet
– Taitojen yhteensopivuus tiimiin
– Muut projektit vuodelle 2020

Tuothan esille mahdolliset vahvuutesi myös seuraavissa:
– Visio KYlisteelle (+)
– WordPressin hallinta (+)
– Video-osaaminen (+)

Lisätietoja tehtävänkuvasta saa allekirjoittaneelta sekä nykyiseltä viestintätiimiltä Julia Fesiukilta ja Hanna-Sofia Luodolta.

Hae jo tänään! Ystävällisesti,

Juho Mäkinen
viestintävastaava