Haemme yhdistyksen taloudesta vastaavaan taloustoimikuntaan jäseniä toistaiseksi voimassa olevaan luottamustoimisuhteeseen. Taloustoimikunnassa on sääntöjen mukaisesti 5–10 rivijäsentä ja jäsenet nimittää yhdistyksen hallitus taloustoimikunnan puheenjohtajan esityksestä.

Mikä on taloustoimikunta?

Taloustoimikunta on asiantuntijaelin, joka vastaa järjestötalouden pitkän aikavälin taloudellisesta suunnittelusta, sijoitussalkun hallinnoinnista sekä omistajaohjauksesta. Lisäksi se ottaa kantaa jäsenistön ja toimijoiden taloudellisiin avauksiin, ideoihin ja investointitarpeisiin. Toimikunta kokoontuu noin 6-8 kertaa vuodessa. Taloustoimikunta on loistava ja arvostettu paikka oppia varallisuuden hallintaa ja talouden johtamista!

Haku ja sen edellytykset

Taloustoimikuntaan voi hakea kuka tahansa yhdistyksen jäsen vuosikurssista riippumatta. Edellytämme hakijoilta opintojen tai työkokemuksen myötä kertynyttä osaamista joltain talouden osa-alueelta, kuten laskentatoimesta, rahoituksesta tai yritysjuridiikasta. Lisäksi hakijoilla tulee olla kiinnostusta tehdä valmistelu- ja selvitystyötä taloustoimikunnalle. Eduksi haussa katsotaan erikoistuminen vastuullisuusasioihin ja/tai juridiikkaan. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus ja tietotaito Turun KY:n toiminnasta, etenkin taloudellisesta näkökulmasta.

Hae lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: talous@tuky.fi. Haku on auki 10.-24.1.2023 klo 23:59.

Valinta tehdään helmikuun aikana hakemusten ja tarvittaessa haastatteluiden perusteella.

Lisätietoa taloudesta ja taloustoimikunnasta voi löytää esimerkiksi TuKYn toimintasuunnitelmasta 2023 sekä taloutta ohjaavista strategioista ja ohjesäännöistä. 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä taloustoimikuntaan tai hakuprosessiin liittyen, voit kääntyä allekirjoittaneen puoleen!

Lauri Toivola
Taloustoimikunnan puheenjohtaja