Turun KY hakee päätuottajaa tai päätuottajaparia ensi keväänä Turussa järjestettävään NESU Spring Conference 2019 -seminaariin. Voit siis hakea pestiin yksin tai parina kaverin kanssa.

NESU Conference on puolivuosittain järjestettävä seminaari, joka kokoaa pohjoismaiden kauppatieteilijöitä yhteen unohtumattoman viikon ajaksi. Viikko rakentuu aina tietyn ajankohtaisen teeman ympärille, minkä järjestäjätiimi valitsee. Päivisin seminaarissa on yrityscaseja, luentoja ja workshoppeja. Iltaohjelmaan kuuluu erinäistä vapaa-ajan toimintaa, esimerkiksi sitsejä ja viikon huipentava gaalaillallinen. Viime seminaariin voit tutustua osoitteessa http://nesuconference.com/.

Päätuottajana johdat järjestäjätiimiä ja vastaat heidän kanssaan seminaarista ja sen sisällöstä. Pääset toteuttamaan itseäsi kansainvälisessä tapahtumassa ja saat huomattavaa kokemusta projektijohtamisesta ja tapahtumajärjestämisestä.

Päätuottajalta toivotaan aiempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Myös aiempi kokemus NESUn toiminnasta ja seminaareista katsotaan eduksi, mutta eivät ole ehdottomia edellytyksiä. NESUn toimintaan ehtii perehtyä vielä lisää vuoden 2018 aikana ja syksyllä Islannissa järjestettävä NESU Autumn Conference 2018 tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan seminaariin. Lisäksi vaaditaan hyvää organisointikykyä, kykyä hallita suuria kokonaisuuksia, sitoutuneisuutta sekä innokkuutta NESUn toimintaa kohtaan. Seminaarissa virallisena kielenä on englanti, jonka osaaminen on myös pakollinen edellytys.

Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo tulee lähettää 8.4.2018 klo 23.59 mennessä osoitteeseen nesu-pj@tuky.fi. Hakijat kutsutaan tarvittaessa haastatteluun hakuajan päätyttyä. Lisätietoja voit kysellä allekirjoittaneelta.

Kevätterveisin,

NESU-vastaava
Oona Mäkinen