Vuoden 2023 lokakuussa järjestetään Turun KY:n 73. vuosijuhlat, joille haetaan tuottajaparia. Tuottajien tärkeimpänä tehtävänä on vastata Turun KY:n juhlavimman ja perinteikkäimmän tapahtuman järjestämisestä. Vuosijuhlien lisäksi järjestelyvastuuseen kuuluvat muut vuosijuhlaviikon perinteiset tapahtumat. Tuottajaparia auttaa heidän kokoamansa vuosijuhlatiimi, joka toimii apuna ideoinnissa ja käytännön järjestelyissä.

Edellytämme sinulta:

• kokemusta vuosijuhlista joko nakkina, tiimissä tai vieraana

• kokemusta tapahtumien järjestämisestä joko TuKYllä tai muualla

• erinomaista organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä

Eduksesi katsotaan:

• kokemus budjetoinnista ja taloudenhallinnasta

• kokemus esihenkilöasemassa työskentelystä

• kokemus tai visio yrityssuhteista

• luova visio vuosijuhlaviikon toteuttamisesta

Mitä tehtävä tarjoaa:

Vuosijuhlatuottajat saavat paljon vastuuta ja kokemusta sekä mainetta ja kunniaa Turun KY:n loistokkaimman tapahtuman järjestäjinä. Vuosijuhlatuottajana pääset tutustumaan moniin eri ihmisiin ja tahoihin sekä luomaan kontakteja niin kunniavieraisiin kuin yhteistyökumppaneihinkin. Lisäksi pääset kehittämään osaamistasi johtamis- ja neuvottelutaitojen, organisoinnin ja budjetoinnin osalta.

Hakea voi pareittain tai yksin. Mikäli tehtävään haetaan yksin, yhdistetään yksin hakevista lopuksi tuottajapari. Pareittain hakevat arvioidaan yhdessä. Vapaamuotoiset hakemukset on toimitettava tiistaihin 24.1.2023 klo 23.59 mennessä kulttuuri- ja perinnevastaavalle osoitteeseen kulttuuri@tuky.fi. Mukaan tulee liittää myös CV. Hakuajan päättymisen jälkeen hakijat kutsutaan haastatteluun viikolla 4 ja valinta tehdään viikolla 5. Lisätietoja hakemiseen tai vuosijuhlatuottajan pestiin liittyen voi kysyä kulttuuri- ja perinnevastaavalta osoitteesta kulttuuri@tuky.fi tai 72. vuosijuhlien tuottajilta Roosa Toivaselta ja Juho Kuokkaselta osoitteesta vuosijuhlat@tuky.fi.

Ystävällisin terveisin,
Leea Hering
Kulttuuri- ja perinnevastaava