Ida Sormunen, Markkinointivastaava
Moi! Mun nimi on Ida, oon 21-vuotias teatteriharrastaja ja kolmannen vuosikurssin markkinoinnin opiskelija. Mun speksiura lähti liikkeelle jo pupuvuonna, kun hyppäsin näyttelijän pestiin ja esitin Kalea vuoden 2018 Speksissä. Niinhän siinä sitten kävi, että Speksi vei sydämeni, ja viime vuonna olinkin puvustustiimivastaava ja tänä vuonna markkinointivastaava. Meiän Speksi on ihan huippu tänäkin vuonna, joten muistakaa tulla katsomaan näytöksiä keväällä!

Laura Matero, AD & valokuvaus
Hello! Olen kuudennen vuoden opiskelija ja toka kertaa Speksissä mukana. Viime vuonna minua näki lavalla tanssitiimin kanssa. Tänä vuonna olen lavan toisella puolella kuvaamassa spektaakkelia. Vastaan myös TuKY-Speksin ulkoasussa. Speksi on tarjonnut mulle mahdollisuuden tutustua mahtaviin tyyppeihin meidän koulusta samalla kun oon päässyt käyttämään luovaa puoltani. Ainut asia, mikä kaduttaa on, että en liittynyt Speksiin aikaisemmin. Joten tervetuloa toimintaan mukaan ensi vuonna!  M​utta jos vielä epäröit niin nähdään ainakin Kårenissa tänä keväänä!

Emma Seppä, Interspeksuaalivastaava
Heips! Oon speksimielinen kolmannen vuosikurssin opiskelija, joka on ollut pupusta asti mukana Speksin pyörteissä! Tänä vuonna oon mukana vastaamassa yhteistyöstä ja tapahtumista Turun kuuden muun Speksin kanssa!

Ella Soininen, Maskeerausvastaava
Moi! Mä oon Ella, toisen vuosikurssin opiskelija ja ensimmäistä kertaa mukana Speksissä. Tänä vuonna toimin maskivastaavana ja meidän tiimin vastuulla on loihtia näyttelijöiden sekä bändin lavalookit meikistä hiuksiin. Aiempaa kokemusta varsinaisista maskeeraajan hommista ei multa löydy, mutta meikkaaminen ja muu puunaminen on lähellä sydäntä ja kreppirautakin pysyy ajoittain kädessä. Kavereiden hypetys viime vuoden Speksistä sai lopulta mutkin hakemaan mukaan ja odotan jo innolla tulevaa kevättä ja näytöskautta!

Fia Kallio, Yrityssuhdevastaava
Moikka, oon Fia ja vastaan 2020 vuoden Speksin yrityssuhteista. Aikaisempaa TuKY-taustaa multa löytyy esimerkiksi Kulttiksen yrityssuhdevastaavana ja myös Speksin lavalta tanssijana, toiminta siis tuttua juttua. Ollaan saatu huikeita yhteistyökumppaneita kasaan ja odotan innolla Speksin huumaa! 

Idamaria Laine, Stage manager
Moikka! Mä oon viidennen vuosikurssin talousmantsan opiskelija ja nyt viidettä vuotta Speksissä, obviously. Aiemmin oon ehtiny hääriä valoteknikkona, tuottajana ja pari kertaa apulaisohjaajana. Tänä vuonna toimin speksin virallisena aikataulunatsina. Stage manager siis huolehtii yhteistreenien ja näytösten aikataulussa pysymisestä ja häärää kaikenlaista tuottajien sekä ohjaajien työn helpottamiseksi. Lisäksi lähdin tänä vuonna myös lavastustiimiin, koska Speksiä ei koskaan voi olla liikaa! Nähdään näytöksissä! Ps. jos näytöksen aikana sulla on jotain huolia, mua saa tulla nykäseen hihasta.

Paula Mannelin, Puvustusvastaava
Moikka! Olen Paula, toisen vuoden opiskelija ja tämän vuoden puvustusvastaava. Viime vuonna olin Speksissä lavastustiimissä ja minut saattaa tunnistaa myös vuoden 2019 KY-Hansan hallituksesta. Puvustuskokemusta löytyy lähinnä itseni pukemisesta, mutta vaatekaappini koostuu 90% kirpparilöydöistä, eli Turun kirpputorit ovat tulleet hyvin tutuiksi. Harrastan myös vapaa-ajalla käsitöitä – tällä hetkellä keskeneräisiä projekteja ovat esim. kaksi eri villasukkaparia sekä kolmet housut. Eli onneksi puvustuksen parissa värkkäilee myös lopputiimi niin saadaan lavalle jotain valmistakin ;). Tervetuloa kevään näytöksiin nauttimaan myös taustatiimien työn helmistä!

Emilia Varhi, Lavastusvastaava
Moi! Olen Emilia, toisen vuosikurssin opiskelija ja nyt myös toista kertaa mukana Speksissä. Viime vuonna sompailin puvustustiimin jäsenenä ja tällä kertaa toimin lavastustiimivastaavana. Olen innokas askartelijapaskartelija ja kulutan vapaa-aikaani valmistamalla kyseenalaisia sisustuselementtejä kämppääni. Speksissä on tänäkin vuonna loistoporukka kasassa ja odotan jo innolla ensimmäisiä esityksiä!

Kristiina Palviainen, Tekniikkavastaava
Moikka! Oon Kristiina, viidennen vuosikurssin opiskelija ja tämän vuoden Speksin tekniikkavastaava. Speksissä on tullut pyörittyä parina vuonna lavan puolella, mutta koska kauppisopinnot ovat täydentyneet nyt parin vuoden ajan myös elokuva-alan opinnoista, totesin että on aika vaihtaa puolta. Kokemus livetekniikasta tosin on täysi nolla, joten tiedätte ketä syyttää bläkäreistä ja kiertävistä mikeistä. Enjoy!