Hae Turun KY:n Edunvalvontajaostoon vuodelle 2020!

Haluatko eturivin paikan, kun neuvotellaan opiskelijoiden eduista niin hyvinvoinnin kuin koulutuksenkin saralla? Kenties haluaisit ajaa opiskelijaympäristöömme liittyviä asioita kampanjoiden ja projektien parissa? Onko sinulla ideoita ja intoa toiminnan kehittämiseksi? Entäpä haluaisitko ainakin viettää järjestötoiminnan parissa opiskeluajan hauskimman ja antoisimman vuoden?

Tulevana vuonna Edunvalvontajaosto tulee tekemään hartiavoimin töitä mielenterveyden sekä edunvalvonnan saralla. Lähde mukaan määrittämään EVAlle uutta suuntaa. 

Jaoston jäsenenä sinut istutetaan erilaisiin vaikuttaviin pesteihin, joihin kuuluu esimerkiksi koulutuksen kehittämistoimikunta sekä erilaiset ohjausryhmät. Kokouksissa pääset opettelemaan käytännön taitoja työelämää varten.  

Tavoitteenamme on luoda ja lujittaa EVAn rooli edunvalvonnan koordinoijana ja ohjaajana vuonna 2020. Hakemalla Edunvalvontajaostoon saat vastuuta ja mahdollisuuden näyttää kyntesi vaikuttajana. Jaostossa toimiessasi tutustut myös koko Turun KY:n organisaatioon ja pääset tutustumaan sekä työskentelemään uusien ihmisten kanssa!

EVA hakee nyt seuraajia näihin pesteihin:

  • Varapuheenjohtaja               
  • Sihteeri
  • Rahastonhoitaja
  • Tiedottaja
  • AD
  • Yrityssuhdevastaava

Vuonna 2020 Edunvalvontajaoston puheenjohtajana toimii Turun KY:n sosiaalipoliittiinen vastaava Sofia Isolauri. Jaostossa istuu myös Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava Satu Hynninen. 

Aikaisempaa kokemusta edunvalvonnasta ei tarvitse olla, mutta tuntemus Turun KY:n, Turun yliopiston ylioppilaskunnan, Turun kauppakorkeakoulun sekä Turun yliopiston toiminnasta katsotaan eduksi. Haku on avoin kaikille Turun KY:n jäsenille vuosikurssista riippumatta – oma innostus päästä vaikuttamaan edunvalvontaan on tärkeintä. 

Hakeminen pesteihin tapahtuu lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen sopo@tuky.fi. Hakemuksesta tulee käydä ilmi hakijan vuosikurssi, (suunniteltu) pääaine, aikaisempi järjestökokemus, erityistaidot (esim. kuvankäsittely, valokuvaus, some) ja syy, minkä takia hakee Edunvalvontajaostoon. Kuvaile hakemuksessasi itseäsi muutamalla sanalla. Kerro hakemuksessasi myös mistä pestistä olet ensisijaisesti ja toissijaisesti kiinnostunut. 

Haku päättyy perjantaina 6.12. klo 23:59. Lisätietoa EVAn toiminnasta ja hallitushausta voi kysyä osoitteesta sopo@tuky.fi, nykäisemällä hihasta tai EVAn avoimessa kokouksessa, josta on lisätietoa luvassa ensi viikolla!

Tulevaa vuotta innolla odottaen,

Aku Lehojärvi, Turun KY:n sosiaalipoliittinen vastaava 2019
Samuli Tähtinen, Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava 2019
Sofia Isolauri, Turun KY:n sosiaalipoliittinen vastaava 2020
Satu Hynninen Turun KY:n koulutuspoliittinen vastaava 2020