TYS:n asunnot ovat n. 15-20 % edullisempia kuin vastaavat asunnot yksityisillä markkinoilla. Vuokraan sisältyy sähkö, vesi, nettiyhteys sekä neljä saunavuoroa kuukaudessa.

Juuri nyt meillä on tarjolla runsaasti vapaita opiskelija-asuntoja. Tutustu asuntoihimme osoitteessa asuntohaku.tys.fi ja valitse uusi oma kotisi!


Kimppakämppä haaveissa? TYS:ltä voit vuokrata asunnon myös kaverin kanssa! 
 
TYS tarjoaa useissa kohteissaan mahdollisuuden vuokrata asunnon myös kaverin kanssa. Vuokrattavana on esimerkiksi soluasuntoja, joissa kolmekin kaverusta voi asua yhdessä. Lue lisää kimppakämpistä osoitteesta tys.fi/kimppakamppaja täytä hakemus. Kaverin kanssa voi tulla myös paikan päälle juttelemaan kimppakämppämahdollisuuksista TYS:n toimiston aukioloaikoina.


TYS:llä vuokraan kuuluu muutakin kuin seinät 
 
Tiesitkö, että TYS:llä vuokraan kuuluu muutakin kuin asunto? Seinien lisäksi vuokraan sisältyy sähkö, vesi, internetyhteys ja neljä saunavuoroa kuukaudessa. Muukaan saa ottaa myös lemmikin, muutamia kohteita lukuun ottamatta, ja asukkailla on mahdollisuus osallistua oman asumisensa päätöksentekoon sekä monipuoliseen vapaa-ajan toimintaan. Lue lisää osoitteesta www.tys.fi/muutakinkuinseinat.


@tysturku #tysturku #tysasunnot