Terve Mieli -projekti haluaa tarjota matalan kynnyksen keskustelumahdollisuuden ja opiskelijoiden keskinäistä vertaistukea Turun KY:n jäsenistölle. Tätä varten Turun KY:lle on perustettu oma sivu Tukinettiin, joka mahdollistaa moderoidut, anonyymit ryhmäkeskustelut erilaisten aiheiden ympärillä. 

Käy tästä tutustumassa TuKYn sivuun Tukinetissä: https://tukinet.net/toimijat/turun-ky/ 

Chatissa pääset keskustelemaan luottamuksellisesti ja tasavertaisena muiden kanssa ilman huolta tunnistamisesta. Chattien aiheet ovat hyvin vapaita: mm. opinnot, opiskelijaelämä, TSE, arjen ilot ja huolet sekä jaksaminen ja mielenterveys. Keskustelu ei siis suinkaan ole tarkoitettu ainoastaan jaksamisongelmien tai mielenterveyden läpi käymiseen, vaan ihan kaikelle, mitä opiskelijan elämään mahtuukaan! Mukaan keskusteluun ovat tervetulleita kaikki kertomaan kuulumisiaan vuosikurssista, huolista tai niiden puutteesta tai mielenkiinnon kohteista riippumatta.

Edunvalvontajaosto aloittaa kokeiluna chattien pyörittämisen viikoittain ja jos chatit keräävät suosioita, on niiden määrää jatkossa mahdollista lisätä. Ensimmäinen chatti järjestetään jo tiistaina 24.3. klo 16-17.30 ja mukaan voi hypätä missä vaiheessa keskustelua vain. Jos yksinäinen karanteenielämä kyllästyttää, seinät tuntuvat kaatuvan päälle tai muuten vain on tylsää, tule mukaan chattailemaan muiden kuntalaisten kanssa! Chattiin pääsee mukaan kirjautumatta sivustolle, joten liittyminen on helppoa. On kuitenkin huomattava, että keskusteluun voivat täten liittyä myös muut kuin Turun KY:n jäsenet.

Varaa kalenteristasi tiistai-iltapäiväksi puolitoistatuntinen ja tule anonyymisti käymään läpi kuntalaisten karanteenikuulumiset!