Hei kuntalaiset!

Tänään on viimeinen päivä ennakkoilmoittautua Turun KY:n syyskokoukseen ja HalVaan. Ilmoittautuminen on auki klo 18 saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu seuraavan linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/Turun_KYn_syyskokous_2020_6801

Syyskokoukseen voi siis osallistua ainoastaan ennakkoon ilmoittautumalla määräaikaan mennessä. Tämän jälkeen osallistuminen ei ole mahdollista. 

Turun KY:n syyskokouksessa yksi ennakkoilmoittautunut asiamies voi edustaa itsensä lisäksi enintään kolmea Turun KY:n jäsentä. Valtuuttaminen tapahtuu lähettämällä allekirjoitettu valtakirja sähköpostitse osoitteeseen info@tuky.fi viimeistään kokouspäivään tiistaihin 10.11.2020 klo 12:00 mennessä tai tuomalla allekirjoitettu valtakirja tulostettuna paikan päälle kokoukseen. Valtakirjapohja löytyy kokouskutsun liitteenä, joka on saapunut sähköpostitse.

Huom! Mikäli valtuutat toisen Turun KY:n jäsenen äänestämään puolestasi valtakirjalla, sinun ei itse tarvitse ilmoittautua Lyytin kautta.

Tämän päivän Hallitusgrilliä pääsee seuraamaan Turun KY:n syyskokous ja HalVa -Facebook-tapahtumasta löytyvästä linkistä klo 16:15 alkaen. Linkki lisätään tapahtumaan ennen tilaisuuden alkua. Streamia seuraavat kuntalaiset voivat esittää hakijoille kysymyksiä Facebook-tapahtumasta löytyvästä postauksesta. Kysymykset sijoitetaan kommenttikenttään pestikohtaisesti. 

Myös tiistain syyskokousta ja HalVaa pääsee seuraamaan streamin kautta. Linkki syyskokouksen ja HalVan streamiin julkaistaan Turun KY:n syyskokous ja HalVa -Facebook-tapahtumassa tiistaina. 

Syyskokoukseen paikan päälle osallistuvien henkilöiden tulee käyttää maskia koko tilaisuuden ajan.