Mitä? BearingPointin virtuaalinen case-tapahtuma opiskelijoille
Milloin? Keskiviikko 17.11.2021 klo 15:00-18:15

Kiinnostaako ura konsultoinnin parissa? Tervetuloa mukaan virtuaaliseen case-iltapäivään, jossa pääset tutustumaan konsultoinnin maailmaan interaktiivisen case-tehtävän kautta.

Tapahtumassa pääset oppimaan, millaista asiakastyö konsulttina todella on ja millaisia haasteita työssä pääsee ratkaisemaan. Iltapäivän aikana tulet pohtimaan ratkaisua case-tehtävään pienryhmässä yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa, BearingPointin konsultin johdolla. Pääset myös kuulemaan lisää BearingPointista ja tutustumaan asiantuntijoihimme eri tiimeistä.

Hae mukaan tapahtumaan ilmoittautumalla mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään tiistaina 9.11.:

https://www.bearingpoint.com/en-fi/our-people/careers/recruiting-events/talent-of-tomorrow-case-iltapaiva-bearingpointin-kanssa/

Huomaathan, että osallistujamäärä on rajallinen, ja vahvistamme mukaan mahtuneille paikan tapahtumassa 11.11. mennessä. Tilaisuus on avoin kaikille opiskelijoille.

Mitä haluaisit tietää konsultoinnista tai BearingPointilla työskentelystä? Voit jo ilmoittautumisesi yhteydessä jättää meille kysymyksiä, joihin konsulttimme vastaavat tapahtuman aikana.

Lähetämme tapahtumalinkin osallistujille viimeistään tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

www.bearingpoint.com

Voit seurata meidän ajankohtaisia aiheita sekä päivittäistä elämää some-kanavistamme:

LinkedInFacebook & Instagram