Kiinnostaisiko sinua työskennellä huippuasiantuntijoiden joukossa jo ennen valmistumista? PwC:llä etsimme jatkuvasti joukkoomme avarakatseisia, aktiivisia ja aikaansaavia ihmisiä, joilla on palo kehittyä. Jokainen pwcläinen omalta osaltaan tukee rentoa yrityskulttuuriamme ja hyvää ilmapiiriämme.

Jo opiskeluvaiheessa sinulla on mahdollisuus hakea trainee-ohjelmaamme. Traineena olet mukana asiakastiimeissä yhdessä kokeneempien asiantuntijoiden kanssa ja pääset tutustumaan eri toimialoihin. Työtä tehdään sekä toimistolla että asiakkaidemme tiloissa. Kaikki liiketoiminta-alueemme palkkaavat traineeta tiimeihinsä ja opettavat työn erityispiirteitä.

Nyt syksyllä haemme etenkin tilintarkastuksen traineitä. Palkallisen trainee-harjoittelun aikana pääset kehittymään tulevaisuuden tilintarkastajaksi osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin. Traineeden tehtävät koostuvat esimerkiksi eri tilinpäätöserien ja täsmäytysten tarkastamisesta kokeneempien tiimiläisten ohjauksessa. Haemme Turun toimistolla useampaa uutta traineeta noin 5kk mittaiseen harjoitteluun.

Hakuaika on: 26.8.-22.9.2019

Lisätietoa kaikista  trainee-ohjelmistamme ja hakuajoista löydät parhaiten nettisivuiltamme: https://www.pwc.fi/fi/rekrytointi/trainee-ohjelma.html

PwC Suomen löydät myös Facebook, LinkedIn, Instagram ja Twitter – kanavista!