Osallistu PwC:n case-tapahtumiin ja haasta sekä itsesi että ystäväsi ratkomaan todellisiin asiakastoimeksiantoihin pohjautuvia tehtäviä. Tänä syksynä tukyläisillä on loistava tilaisuus hakea mukaan Helsingissä järjestettävään ryhmäcase-kisaan (3.10.) tai ilmoittautua mukaan Turun omaan ”Afterwork” case-iltapäivään (17.10.).

Helsingissä vuosittain järjestettävä Strategy& Case Competition 2019 on PwC:n valtakunnallinen case-kilpailu, jossa hakuprosessissa valitut tiimit pääsevät ratkomaan strategisen konsultoinnin case-tehtävää.

Voittajajoukkue kutsutaan suoraan Strategy& 2020 Internship -ohjelman haastatteluihin. Case-kilpailun viimeinen hakupäivä on jo maanantaina 23.9. ja ryhmät kisaavat Helsingissä torstaina 3.10.2019. Katso lisää nettisivuilta: https://kampanja.pwc.fi/strategyand-casecompetition

Tänä syksynä myös Turussa järjestetään oma ”PwC Afterwork” case-iltapäivä, jossa tapahtumaan ilmoittautuneet opiskelijat pääsevät ratkomaan Advisory ja Assurance –osa-alueita yhdistävää case-tehtävää. Rennon afterwork-tunnelman mukaisesti tarjolla on pizzaa Vanhassa Paninissa, minkä lisäksi parhaat case-ratkojat palkitaan maineen ja kunnian lisäksi palkinnoilla. Case-iltapäivän ilmoittautuminen aukeaa lokakuun alussa ja ajankohta on torstaina 17.10 klo 16.30 alkaen. Pysykää siis kuulolla!

Tapahtumaan liittyen voit olla yhteydessä:laura.kallio(a)pwc.com