Profean hallitus hakee uusia jäseniä

Haemme Profea Oy:n hallitukseen jäseniä luottamustoimisuhteeseen. Sääntöjen mukaisesti Profean hallituksessa toimii 3-9 jäsentä ja puheenjohtaja. Profean hallitus kokoontuu 10-12 kertaa vuodessa ja pitää kesällä strategiapäivät. Kuukausittaisten kokouksien lisäksi hallitustyöskentelyyn kuuluu iltakouluja.

Profea ja sen hallitus

Profea Oy on Turun kauppatieteiden ylioppilaat ry:n omistama monialayritys. Yrityksen missio on parempi opiskelijaelämä – sen jokaisella osa-alueella.

Profea on perustettu Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoiden toimesta jo vuonna 1989. Pitkän historiansa aikana yritys on fuusioitunut, kasvanut ja kehittynyt. Profea on tukea tarjoava katto-organisaatio kaikille sen liiketoiminnan osa-alueille: tekstiili-, pääsykoekirja-, valmennuskurssitoiminnalle, sekä Wanhalle Narikalle. Profealla on tavallisen vuoden aikana 15-40 työntekijää, ja sen liikevaihto on yli 300 000 euroa. 

Profea Oy:n hallitus ohjaa yrityksen strategista linjaa, eli toiminnan pitkäaikaisia suuntaviivoja. Hallituksen jäsenenä saat ainutlaatuista kokemusta hallitustyöskentelystä, talouden ohjauksesta sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Hallitus on asiantuntijoiden joukko, johon pääset tuomaan omaa erityisosaamistasi. Jäsenet ovat Turun kauppakorkeakoulun opiskelijoita tai alumneja, joilla on asiantuntemusta liike-elämän eri osa-alueilta. 

Haku ja sen edellytykset

Hakijan tulee olla kiinnostunut liiketoiminnan strategisesta ohjauksesta, ideoinnista ja kehityksestä. Hakijalta edellytetään opintojen tai työkokemuksen tuottamaa kokemusta yritystoiminnan osa-alueilta. Erityiseksi eduksi katsotaan HR-osaaminen.

Hae lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen: talous@tuky.fi 

Haku on auki 12.1.-25.1.2021 klo 23:59 asti. Valinta tehdään helmikuun aikana.

Lisätietoa Profeasta löytyy osoitteesta Profea.fi

Mikäli sinulla on kysymyksiä Profeasta, sen hallituksesta tai hakuprosessista, kysymykset voit lähettää minulle (talous@tuky.fi) tai Profean hallituksen puheenjohtajalle Tommi-Juhani Jokiselle (tommijuhani@tommijuhani.fi)