Logosi.fi on yksi Profean liiketoiminnan osa-alue. Se perustuu vaatteiden toimittamiseen korkeakoulujen, lukioiden, yritysten tai seurojen omilla logoilla. Kyse ei kuitenkaan ole ainoastaan vaatteista, sillä Logosi.fi:n kautta esimerkiksi yritykset voivat myös hankkia markkinointitarkoitukseen tuotteita – kuten kahvimukeja – omalla logolla.

Vaatteet tuotetaan, toimitetaan ja laskutetaan Logosi.fi:n kautta. Jokainen opiskelija maksaa tuotteen suoraan tilauksen yhteydessä siirtämällä itse haluamansa tuotteen ostoskoriin, jolloin yksittäisen opiskelijan fyysistä läsnäoloa tai kukkaroa ei vaadita. Täten palvelussa korostuu Logosi.fi:n missio vahvistaa yhteisön yhteishenkeä mahdollisimman vaivattomasti.

Logosilla on oma liiketoimintapäällikkö sekä myynti- ja markkinointitiimi. Työpaikkana Logosi tarjoaa opintojen ohelle ainutlaatuista työkokemusta sekä mielekkään työyhteisön. Erityisesti Logosin hyviä puolia työpaikkana ovat työtehtävien monipuolisuus ja joustavuus. Asiakastyytyväisyys on ollut korkealla tasolla, joten myös asiakkailta saatu hyvä palaute lisää työn mielekkyyttä.

Miten itse olen kokenut Logosin työpaikkana? Logosilla työskentelyä voi kuvailla hyvin arvokkaaksi kokemukseksi. Vastaan pääosin Logosin sosiaalisesta mediasta, mutta toisinaan saatan tehdä muitakin markkinointiin liittyviä tehtäviä. Olen aina ollut kiinnostunut yritysten sosiaalisen median käytöstä markkinoinnin keinona, joten koen työtehtäväni hyvin mielekkäiksi. Vaikka itselläni on vielä paljon opittavaa, on ollut hauskaa miettiä sisältöä Logosin eri sosiaalisen median kanaville. Luennoilla istuminen saattaa olla mielenkiintoista, mutta usein tulee mietittyä, kuinka teoriaa sovelletaan työelämässä. Logosilla olen päässyt hyödyntämään luennoilla syntyneitä ideoita, ja sitä kautta myös oppinut uutta. Tekemällä oppii ihan eri tavalla ja on hienoa nähdä, kuinka nopeasti oppii lyhyessäkin ajassa. Itselläni on vielä toki paljon opittavaa ja haluankin oppia jatkuvasti lisää.

Logosilla työntekijöille annetaan suhteellisen vapaat kädet. Tämä tarkoittaa sitä, että omaa ideointia ja luovuutta saa käyttää vapaasti. Periaatteessa on itsestä kiinni, kuinka oma-aloitteinen on ja siten osaa ottaa työpaikastaan tarpeeksi irti. On hienoa päästä kehittämään itseään suotuisassa ympäristössä. Joustavuuden koen myös suurena etuna, sillä opiskelijana aikataulu saattaa toisinaan käydä yllättävän tiukaksi. Parasta ovat mukavat työkaverit, jotka ideoivat kanssani ja tarjoavat mielipiteitään. Työporukkaan on ollut helppo päästä mukaan, sillä kaikki ovat opiskelijoita ja samankaltaisessa elämäntilanteessa kuin itse olen. Kaikki ovat loppupeleissä erilaisia yksilöitä, mikä on mahtavaa ideoinnin osalta. 

Mikäli olet silmäillyt Logosin rekryä, suosittelen omasta kokemuksestani rohkeasti hakemaan. Itse päädyin haastattelusta Profean markkinointitehtäviin tähän hommaan. Mielestäni on myös ollut hienoa, että Logosilla rekrytoinneissa isoimpina tekijöinä ovat oma motivaatio ja innostus.

Tähän mennessä en kyllä vaihtaisi kokemustani Logosilla mihinkään. Tiedän, että minne ikinä päädynkin vuosien päästä, tulen muistelemaan tätä työpaikkaa lämmöllä. Käyppä kurkkaamassa: https://www.logosi.fi.  

Isabella Eskola
Markkinointivastaava
Logosi.fi