Nyt Profealla haetaan liiketoimintapäällikköä kasvavalle liiketoiminnan osa-alueelle. Logosi.fi:n liiketoimintapäälliköksi tarvitaan kehittymishaluinen henkilö innovatiivisella asenteella.

Logosi.fi:n liiketoimintapäällikkönä saat erinomaisen tilaisuuden päästä kehittämään ja johtamaan kokonaista liiketoiminnan osa-aluetta. Saat myös ainutlaatuista työkokemusta, joka tulee erottamaan sinut muista.

Työtehtäviisi kuuluvat:

  • Strategian luonti ja toteutus
  • Myyntitiimin sekä markkinointitiimin esimiehenä toimiminen
  • Asiakkuudenhallinta
  • Toimitusketjuista vastaaminen

Vastuun lisäksi tulet saamaan paljon kokemusta laaja-alaisesti muun muassa verkkoliiketoiminnasta, esimiestehtävistä, B2B- sekä B2C-myynnistä. Tämä on sinulle ainutlaatuinen mahdollisuus tuoda omaa visiotasi Logosi.fi:n strategiseen kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Et tule toimimaan yksin, sillä Logosi.fi:n liiketoimintapäällikkönä apunasi toimii koko tiimi: osaava henkilöstö, toimitusjohtaja, aktiivinen hallitus sekä laaja yhteistyökumppaneiden verkosto.

Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta tärkeintä meillä Profealla on aito halu oppia uutta. Saat kyseiseen työtehtävään täyden koulutuksen ja tuen, joten aikaisempi työkokemus ei toimi kriteerinä haulle.

Työtehtävään haetaan vuosikurssia tai pääainetta katsomatta, joten älä anna tämän tilaisuuden valua läpi sormien! Lue lisää ja hae täältä!