Keväällä 2023 Turussa järjestettävään NESU Conferenceen haetaan järjestäjätiimiä. NESU Conference on puolivuosittain järjestettävä seminaari, joka kokoaa pohjoismaiden kauppatieteilijöitä yhteen unohtumattoman viikon ajaksi. Viikko rakentuu aina tietyn ajankohtaisen teeman ympärille, jonka järjestäjätiimi valitsee. Päivisin seminaarissa ratkaistaan erilaisia teemaan liittyviä yrityscaseja ja osallistutaan workshoppeihin. Iltaohjelmaan vuorostaan kuuluu monenlaista vapaa-ajan toimintaa, kuten sitsejä, rentoa tutustumista ja viikon huipentava gaalaillallinen. 

Järjestäjätiimissä pääset olemaan mukana toteuttamassa unohtumatonta seminaaria ja saat arvokasta kokemusta tapahtumanjärjestämisestä. Jokaisella tiimiläisellä on oma vastuualue, jonka lisäksi tiimissä pääsee ideoimaan ja osallistumaan päätöksentekoon laajasti koskien koko seminaaria. Lähtökohtaisesti NESU Conferencen osallistujat valitaan järjestäjäkaupungin ulkopuolelta, joten tiimissä työskentely takaa sinulle myös mahdollisuuden päästä osallistumaan oman opiskelukaupunkisi seminaariviikkoon ja tutustumaan kyltereihin yli kaupunki- ja maarajojen.

Etsimme oma-aloitteisia ja idearikkaita tiimiläisiä, jotka ovat motivoituneita työskentelemään unohtumattoman kevätseminaarin eteen. Edellytämme hakijoilta hyvää organisointikykyä, englannin kielen taitoa, sekä innokkuutta NESUn toimintaa kohtaan. Eduksi katsotaan kokemus NESUn tai Turun KY:n toiminnasta ja/tai tapahtumanjärjestämisestä. Eduksi katsotaan myös aiempi osallistuminen johonkin NESU Conferenceen sekä kiinnostus hakea osallistujaksi syksyn 2022 seminaariin Helsinkiin. Eduksi katsottavien kriteerien täyttäminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, joten haethan rohkeasti mukaan, vaikkei kokemusta seminaareista vielä olisikaan karttunut.

Kerrothan hakemuksessa tärkeysjärjestyksessä ne vastuualueet, jotka sinua kiinnostavat eniten. Voit myös hakea järjestäjätiimiin ilman erityistä pestitoivetta. Valinta tehdään ensisijaisesti hakemusten perusteella, ja tarvittaessa hakijat voidaan kutsua haastatteluihin.

Järjestäjätiimi aloittaa työskentelyn heti alkusyksyllä 2022. Tiimin mahdolliset vastuualueet ja niiden pääasiallinen sisältö voi olla esimerkiksi seuraavanlainen:

Päiväohjelma & yrityssuhteet (2-3 henkilöä)

– Päiväohjelmasta ja yrityssuhteista vastaavien tiimiläisten vastuulle kuuluu esimerkiksi case-päivien ohjelman rakentaminen kontaktoimalla potentiaalisia yrityksiä, päivien aikataulutus sekä lisäarvoa tuottavien sponsorien hankkiminen seminaariviikolle.

Iltaohjelma (2-3 henkilöä)

– Iltaohjelmasta vastaavien tiimiläisten tehtäviin kuuluu esimerkiksi viikon aloittavan Cabinin, eli mökillä järjestettävän yöpymisen ja ensimmäiseen iltaan kuuluvan ohjelman suunnittelu, keskiviikkona järjestettävän legendaarisen City Runin toteuttaminen sekä viikon aikana olevan rennomman iltaohjelman ideointi ja toteuttaminen.

Talous (1 henkilö)

– Seminaariin liittyvä taloudenhoito, esimerkiksi seminaarin rahaliikenteestä vastaaminen, budjetin suunnittelu ja sen toteutumisen valvonta sekä kirjanpito.

Markkinointi (1-2 henkilöä)

– NESU Conferencen visuaalisen ilmeen suunnittelu ja toteuttaminen, sosiaalisen median tilien ylläpito ja seminaarin some-markkinointi. Pesti sisältää myös viestinnällisiä tehtäviä, kuten seminaariin liittyvistä asioista tiedottaminen osallistujille.

Gaala (1-2 henkilöä)

– Viimeisenä iltana olevan koko seminaariviikon kruunaavan gaalan suunnittelu ja päävastuullinen järjestäminen.

Aiempiin seminaareihin voit tutustua täällä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus seminaarin pääjärjestäjille osoitteeseen ellen.nissinen@tuky.fi. Myös mahdolliset kysymykset pesteihin tai yleisesti Conferenceen liittyen voi lähettää samaan osoitteeseen.

Hakuaika sulkeutuu 15.9.2022 klo 23:59.

Sinikultaista syksyn alkua toivottaen,

Ellen Nissinen ja Anna Kaponen

NESU Spring Conference 2023 päätuottajat