Pikkulaskiaisen järjestäjiä, niin tuottajia kuin tiimiläisiäkin, yhdistää kolme asiaa: into tapahtumajärjestämiseen, rakkaus talveen ja himo minttukaakaoon. Syksyn edetessä ja tapahtuman lähestyessä on Pikkuperheemme jälleen kasvanut yhdeksällä intoa puhkuvalla tiimiläisellä, jotka yhdistävät voimansa tuottajien kanssa ja ottavat haasteen vastaan luodakseen arvostetun ja kävijöiden innolla odottaman talvisen spektaakkelin vuosimallia 2021!

Vaikka syksy meni poikkeuksellisesti etänä opiskellessa, eikä Pikkulaskiainen päässyt perinteistä poiketen tapaamaan koulumme käytävillä uusia ja vanhoja opiskelijoita, saimme kuitenkin huikean määrän hakemuksia erinomaisilta hakijoilta. Rivimme täyttyivät tiimiläisistä, joilla on valtavasti luovuutta, halua tapahtumajärjestämiseen sekä rohkeutta olla mukana luomassa unohtumatonta juhlavuotta TuKYn tapahtumien kirkkaimmalle tähdelle. Tiimiläisillä onkin tapahtuman onnistumisen kannalta suuri rooli, ja he ovat osaltaan luomassa visuaalista ilmettä tapahtumalle, suunnittelemassa tapahtuma-aluetta, organisoimassa lipunmyyntejä sekä hoitamassa Pikkulaskiaisen yrityssuhteita paikallisten yrittäjien kanssa. 

Tässä ovat vuoden 2021 Pikkulaskiaisen tiimiläiset:

Yrityssuhdetiimi

Pikkulaskiaisen yrityssuhdetiimiä valittiin vahvistamaan toisen vuoden opiskelijat Alex Mishin ja Kaisla Ylöniemi. Alexin ja Kaislan tehtäviin kuuluu muun muassa neuvotella kiven kovia diilejä Pikkulaskiaiselle ja varmistaa, että approkierroksella juhlitaan viimeiseen asti. Alex ja Kaisla ovat osaltaan mahdollistamassa huikeat aktiviteetit tapahtuma-alueelle, opiskelijaystävälliset hinnat approilijoille ja minttukaakaon riittävyyden anniskelualueelle.

Mäkitiimi

Vuoden 2021 Pikkulaskiaisen mäkitiimin vahvistukset ovat toisen ja ensimmäisen vuoden opiskelijat Eetu Teräväinen ja Pihla Koski. Näiden kahden tiimiläisen tehtävänä on varmistaa, että tapahtumapäivänä mäkikisan osallistujien menopelit luistavat lumisessa mäessä ja tapahtuma-alue näyttäytyy kävijöille ja sidosryhmille ikimuistoisena kokonaisuutena. 

Lipunmyyntitiimi 

Tapahtuman lippujen myyntiä ja tapahtumapäivän lipunvaihtoa tulivat organisoimaan ensimmäisen ja kolmannen vuoden opiskelijat Tiia Kiuru sekä Noora Lehtovaara. Tiia ja Noora huolehtivat lipunmyyntien tehokkaasta toteutuksesta sekä siitä, että kävijät saavat tapahtumasta muistoksi pronssisen, hopeisen tai sen kauneimman eli kullanhohtoisen suoritusmerkin. 

Markkinointitiimi

Markkinointitiimiä ovat tulleet vahvistamaan ensimmäisen vuoden opiskelija Elisa Karimo sekä toisen vuoden opiskelijat Launo Isto ja Saimi Häkkinen. Saimi ja Launo taikovat AD-tiimiläisinä säkenöivän ilmeen Pikkulaskiaisen juhlavuodelle ja Elisa huolehtii siitä, että kävijät saavat nauttia tapahtuman tunnelmasta Pikkulaskiaisen someissa jo ennen varsinaista tapahtumapäivää.

Terveisin,

Pikkulaskiainen 2021