Pikkulaskiainen etsii talentteja täyttämään yrityssuhde-, mäki- ja markkinointitiimiä ja tuottamaan helmikuussa 2022 järjestettävää tapahtumaa. 

Täydennykset tiimeihin haetaan tänä vuonna poikkeuksellisesti jo keväällä, joten nyt on loistava hetki hakea mukaan Pikkuperheeseen ja päästä innovoimaan juhlavuoden tapahtumaa yhdessä muun tuotantotiimin kanssa koko vuodeksi! Oletko supliikki myyntitykki, pysyykö lumilapio kädessä? Kenties sinulta löytyy visio siitä, miltä Pikkulaskiaisen haalarimerkit voisivat juhlavuonna näyttää? Haemme innokkaita, luovia ja viileitä tyyppejä suunnittelemaan ja tekemään tapahtumaa, joka ei jätä kävijöitä kylmäksi edes keskitalvella. 

Tiimiläisenä pääset osaksi isompaa tuotantotiimiä, joka koostuu tuottajista sekä toisista tiimiläisistä. Tiimiläisenä pääset tekemään mielekkäitä työtehtäviä, mutta myös vaikuttamaan siihen, miltä Pikkulaskiainen 2022 näyttää kävijöillemme. Haussa ovat tiimiläiset yrityssuhteisiin, mäkeen sekä markkinointiin. Tiimiläisenä saat erinomaisen CV-merkinnän, kokemusta tiimi- ja projektityöskentelystä sekä tapahtumajärjestämisestä. Me tarjoamme sinulle alustan kehittää taitojasi sekä mahdollisuuden kokea Pikkulaskiaisen taika eturivin paikalta!

Haussa katsomme eduksi kokemuksen tiimi- ja projektityöskentelystä sekä tapahtumajärjestämisestä. Lisätietoja hausta tai pesteistä voi kysyä osoitteesta pikkulaskiainen@tuky.fi tai suoraan tuottajilta. Tuottajien sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@pikkulaskiainen.fi.

Tuottajat:

  • Yrityssuhteet: Erkka Tervomaa, Kia Purhonen, Alex Mishin, Juuli Jokinen
  • Mäki: Niklas Craelius, Maria Aaltonen, Eetu Teräväinen
  • Markkinointi: Aino Hieta, Essi Rouhiainen, Launo Isto

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voi lähettää hakuaikana 3.5.-17.5. osoitteeseen pikkulaskiainen@tuky.fi. Ilmoitathan hakemuksessasi kiinnostuksesi mahdollisesti useampaan pestiin! Hakuaika päättyy 17.5. klo 23.59. 

Yrityssuhteet

Millä katteella meidän pitäisi myydä minttukaakaota? Entä miten neuvotellaan kaikkien aikojen näyttävin pääyhteistyökumppanuus? Yrityssuhdetiimiläisenä pääset toimimaan jokaisen yrityssuhdetiimin tuottajan tukena ja keksimään yhdessä vastauksia näihin kysymyksiin. 

Yrityssuhdetiimissä pääset sukeltamaan suoraan suomalaisen yritysmaailman ytimeen ja verkostoitumaan valtakunnallisesti merkittävien päättäjien kanssa. Tiimimme tehtävänä on vastata tapahtuman pää-, anniskelu-, appro- ja sponsoriyhteistyöstä. Kanssamme osallistut siis kinkkisiin neuvotteluihin, takaat kävijöille kukkaroa hellivät alennukset ja autat ikimuistoisen approkierroksen toteuttamisessa.

Yrityssuhdetiimiläinen (1 hlö)

Tässä pestissä pääset jo erittäin pitkälle oma-aloitteisen ja periksiantamattoman luonteen avulla. Toivomme tiimiläisiltämme innovatiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta ja lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta myynti- tai viestintätyöstä. Tärkeintä on kuitenkin into olla mukana mahdollistamassa kaikkien aikojen näyttävintä talvifestivaalia. Olitpa siis vikkelä verkostoituja, napakka neuvottelija tai supliikkki myyntitykki, yrityssuhdetiimissä pääset harjaannuttamaan taitoja, joista on hyötyä jokaiselle kylterille pupusta rusakkoon!

Mäki

Alussa olivat lumi, kylteri ja Puolalanpuiston mäki. Siitä se kaikki alkoi. Mäkitapahtuma on uniikki ja häikäisevän upea osa Pikkulaskiaista, mikä erottaa sen kaikista muista opiskelijatapahtumista. Mäkitiimin tehtävänä on loihtia yksi talven suurimmista ulkoilmatapahtumista, joka esittäytyy niin kävijöilleen kuin yhteistyökumppaneilleen ikimuistoisena ja ammattimaisena kokonaisuutena. Mäkitiimi vastaa tapahtuma-alueen aluesuunnittelusta, hankinnoista, ohjelmasta, lupa-asioista sekä logistiikasta. 

Mäkitiimiläinen (2 hlö) 

Tiimiläisenä pääset vaikuttamaan kaikkiin yllämainittuihin. Monipuolinen tehtävä vaatii kokonaisuuksien hallintaa, tehokkuutta, joustavuutta sekä kykyä ideoida paineen alla ratkaisuja miltei tyhjästä. Kokemus tapahtumajärjestämisestä ja hyvät ajotaidot lasketaan eduksi, muttei edellytykseksi. Mikäli haluat olla osana Pikkulaskiaisen kruununjalokiven tuottamista, sinä kuulut meidän tiimiimme!

Markkinointi ja viestintä

Markkinointitiimiläisenä pääset mukaan luomaan Suomen suurimman talvifestivaalin Pikkulaskiaisen juhlavuoden visuaalista ilmettä, maalaamaan lumista maisemaa Pikkulaskiaisen kävijöiden verkkokalvoille sekä tekemään ammattimaista tapahtumamarkkinointia! Markkinointitiimin vastuualueeseen kuuluu kaikki, mikä liittyy markkinointiin ja viestintään, visuaalisiin ratkaisuihin tai sisällöntuotantoon. 

AD-tiimiläinen (1 hlö)

Haemme tiimiimme AD-tiimiläistä, jolla löytyy visio siitä, miltä 30-vuotias Pikkulaskiainen voisi näyttää. AD-tiimiläisenä pääset suunnittelemaan Pikkulaskiaisen haalarimerkkien, tapahtumarannekkeiden sekä muiden painotuotteiden säväyttävää juhlavuoden ulkoasua. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kuvanmuokkausohjelmien käytöstä ja toivomme, että osoitat hakemuksessasi osaamisesi graafisen materiaalin luonnista! 

Terveisin, 

Pikkulaskiaisen tiimi