Tänä vuonna Pikkulaskiaisen tuottajatiimi koostuu kahdestatoista intohimoisesti talveen, mäenlaskuun ja minttukaakaoon suhtautuvasta idealistista, joiden tavoitteena on luoda Pikkulaskiaisen juhlavuodesta entistä suurempi, loistokkaampi ja taianomaisempi seikkailu. Alta pääset lukemaan kaikkien tuottajien esittelyt sektoreittain!

Pääsektori

Pääsektoriimme kuuluu tulevana vuonna kolme visionääriä, joista löytyy kokemusta pupusta rusakkoon. Pääsektorin tuottajia yhdistää into tapahtuman kehittämiseen ja rakkaus mäenlaskuun.   

Arvoisensa päätuottajan Pikkulaskiaisen juhlavuosi saa Samuli Tähtisestä. Johdon laskentatoimea pääaineena opiskelevalta, ensi syksynä n:nen vuosikurssin arvon saavuttavalta yrittäjältä ei ideoita ja kokemusta puutu. Samuli on viilettänyt TuKYn riveissä, niin M-klubissa, EVAssa, kuin TuKYn hallituksessakin ja tällä hetkellä hän vaikuttaa TYYn hallituksessa. Kuvaamisalan yrittäjä on osallistunut Pikkulaskiaiseen sekä linssi läpi, että vaikuttavan monta kertaa itse asiakkaana. Osallistavalla ja innostavalla johtamistyylillään Samuli ohjaa tuottajatiimiään kohti ennennäkemätöntä pikkulaskiaisen juhlavuoden spektaakkelia.  

Rahakirstua vartioi tulevana vuonna toisen vuosikurssin opiskelija Lotta Nurmi. Innokkaana Excelin pyörittäjänä ja to do -listojen loputtomana raapustajana controllerin virka istuu Lotalle kuin nenä päähän. Tämän lisäksi hänen vastuualueeseensa kuuluu tapahtuman vilkkaan lipunmyynnin ideointi ja koordinointi. Lotan olet voinut bongata muun muassa viime vuoden Pikkutiimiläisenä tai tutorina. Juhlavuoden upea tapahtumatuotanto ei siis ole ainakaan talousasioista kiinni! 

Jatkokoordinaattorin tehtävän hyppysiinsä ottaa Ulvilasta kotoisin oleva ensimmäisen vuosikurssin kylteri, joka opiskelee kauppatieteiden ohella sopivasti konservatoriossa. Tämä vapaa-aikansa laulamiseen käyttävä pupu on ehtinyt jo sukeltaa TuKY-aktiiviksi Kulttiksen sekä Coren riveihin. Suomen suurimmilla festivaaleilla, Porin Jazzeilla, alkulämpöä ottanut Saara Simula varmistaa, ettei ensi vuoden artistikattaus jätä ketään kylmäksi edes helmikuisella pakkasella. 

Markkinointitiimi

Markkinointitiimissä vaikuttavat tänä vuonna kolme innovatiivista ja sanavalmista markkinoinnin ja kansainvälisen liiketoiminnan opiskelijaa. Kahdesta ensikertalaisesta ja yhdestä jo viime vuonna mukana olleesta tiimiläisestä koostuva markkinointitiimi aikoo luoda juhlavuodelle säväyttävän visuaalisen ilmeen.

Pikkulaskiaisen juhlavuonna markkinointitiimin ohjaksiin tarttuu toisen vuoden opiskelija Aino Hieta. Markkinointi- ja viestintävastaavana hänen tehtäviinsä kuuluu tapahtuman ammattimaisen brändin ja imagon luominen. Tämä sulavasorminen sanaseppo vakuuttaa ankarimmankin kesäfanin Pikkulaskiaisen ylivoimaisuudesta. Ainoon olet saattanut törmätä Mercalla saldella, M-Klubin kokouksista vaikuttamasta tai tutoroimasta.

Vuoden 2021 digimarkkinoinnista ottaa kopin aina sanavalmis Essi Rouhiainen. Hän nostaa Pikkulaskiaisen internet-näkyvyyden aivan uusiin ulottuvuuksiin ja laajentaa somen käyttöä entisestään. Essin taituruudella Pikkulaskiaisen nettisivuilta on yhtä helppoa löytää tietoa, kuin Alkossa on helppoa suunnistaa lempi punaviinin luo. Essin on voinut bongata jo viime vuoden Pikkulaskiaistiimistä sekä Tricoloren hallituksesta. Hän on myös toiminut tutorina ja ollut järjestämässä pupujaisia.

Art Directorina 2021 toimii aina pirteä Elli Abrahamsson, joka on vasta ensikertalainen Pikkulaskiaisen saralla, mutta tältä tytöltä ei kyllä into eikä ideat lopu. Hän aikoo loihtia Adoben avulla, mitä upeimman 30-vuotis juhlailmeen näille pippaloille. Aiemmin hän on huolehtinut KY-Sportin viestinnästä ja ollut luomassa visuaalista ilmettä jaostolle. Muuten hänet voi nähdä tutoroimassa tai kahvittelemassa Mercalla.

Yrityssuhdetiimi

“Jos johonkin pikkuhommaan kerran ryhdytään, niin se vedetään kans sit kunnolla loppuun asti” – Erkka 2020

Yrityssuhdetiimimme koostuu tulevana vuonna kolmesta Pikkulaskiaiselle entuudestaan tuntemattomasta kasvosta. Vaikka nämä tuottajat ovatkin vielä tuoreita tulokkaita Pikkuperheeseen, yhdistää koko tiimiä pysäyttämätön into ja vahva visio juhlavuoden tapahtumasta. Nämä yrityssuhdetiimin kivenkovat neuvottelijat takaavat kävijöille anniskelualueen kuumat minttukaakaot, sujuvan approkierroksen ja yhteistyöyritysten huikeat edut.

Pääyhteistyövastaavan suuriin saappaisiin tulevana vuonna hyppää toisen vuoden opiskelija Erkka Tervomaa. Vaikka kokemusta Turun KY:n toiminnasta häneltä ei vielä hirveästi löydy, ei se hänen menoaan hidasta. Tutorina toiminut ja aina keskiviikkoisin KY-Jetsin riveissä viilettävä päämäärätietoinen Erkka vastaa juhlavuoden suurista kumppanuuksista ja eturivin yritysyhteistyöstä.

Anniskelu- ja approvastaava Kia Purhonen vastaa tulevana vuonna mäkitapahtuman anniskelualueesta ja approkierroksen toteutuksesta. Baarimikkonakin työskennellyt toisen vuoden opiskelija Kia tuntee ravintola-alan kuin omat taskunsa. Tämä myös KY-Hansan hallitusta luotsaava moniosaaja takaa sen, ettei minttukaakao lopu mäestä kesken!

Edeltäjänsä jalanjälkiä seuraava, toisinaan NESUn ja COREnkin riveissä edustava, Anna Veijalainen vastaa vuoden 2021 Pikkulaskiaisen sponsoriyhteistyöstä. Sponsoriyhteistyövastaavan tehtäviin kuuluvat opiskelijan kukkarolle ystävällisten etujen ja tarjousten neuvottelu sekä majoitus- kuljetuspalveluiden hankkiminen. Tämä yrityssuhdetiimin ainoa pupu on oiva lisä kunnianhimoiseen ja ahkeraan joukkoon.

Mäkitiimi

Mäkitiimi koostuu tänä vuonna Pikkulaskiaisen ensikertalaisista Niklas Craeliuksesta, Taija Tenhusesta sekä jo pupuvuonnaan PL-tiimissä mukana olleesta Maria Aaltosesta. Heiltä löytyy intoa ja energiaa suunnittelemaan juhlavuoden kunniaksi entistä isompaa mäkitapahtumaa. Mäkitiimin vastuualueena ovat mäkitapahtuman järjestäminen sekä tämän onnistumisen varmistaminen itse tapahtumapäivänä.

Työtehtäviä on monenlaisia ja roolit on jaettu niin, että Niklas Craelius vastaa mäkitapahtuman tekniikasta. Infrastruktuurin ja tapahtuma-alueen vastuut on jaettu Maria Aaltosen ja Taija Tenhusen kesken.

Taija on kerryttänyt kokemustaan tapahtumien järjestämisestä kansainvälisissä meiningeissä CIA TuKYn tapahtumissa. Marialta löytyy jo vankkaa osaamista Suomen suurimman talvifestivaalin järjestämisestä, sillä hän oli jo viime vuonna osa energistä PL-tiimiä. Yhdessä tämä kaksikko vastaa tapahtumassa erinäisten lupien hankkimisesta, alueen suunnittelusta ja yleisesti infrastruktuurin hankkimisesta.

Niklaksen olet saattanut spotata esimerkiksi KY-Kasinon keskiviikkokahveilla valistamassa kanssaopiskelijoita sijoittamisen saloihin. Hän on myös osa tämän vuoden huikeaa vujutiimiä. Niklas pitää huolen siitä, että mäessä musiikki pauhaa ja valot välkkyy.

Terveisin,

Pikkujuhla