Ensi talvena 31. kerran järjestettävä Pikkulaskiainen hakee tiimiläisiä täydentämään joukkojaan! Opiskelijatalven ehdoton kohokohta täyttää Turun kadut jälleen helmikuussa, ja keväästä asti koossa ollut tuottajatiimi kaipaa vielä muutamia apukäsiä tapahtuman huipentamista varten. Tehtäviä löytyy kaikilta sektoreiltamme: jatkojen tuottamisesta, lipunmyynnistä, yrityssuhteista, aluesuunnittelusta sekä markkinoinnista. Tiimiläisenä saat erinomaisen CV-merkinnän sekä arvokasta kokemusta tiimi- ja projektityöskentelystä sekä tapahtumanjärjestämisestä. Kaiken tuon lisäksi sinut toivotetaan tervetulleeksi Pikkuperheeseen ja pääset toteuttamaan kaikkien aikojen upeinta talvifestivaalia!

Viime keväänä kaikkien aikojen suurimman opiskelijatapahtuman statuksen saavuttanut Pikkulaskiainen koostuu legendaarisesta mäenlaskutapahtumasta, Suomen suurimmista approista sekä festarikansaa aikaiseen aamuun asti tanssittavista jatkoista Turun kuumimmissa bilemestoissa. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan tapahtumaa kaikilla sen osa-alueilla, sillä pestejä on joka lähtöön. Tarkat pestikuvaukset ovat kuvattuina alempana.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV hakuaikana 20.09.–03.10. osoitteeseen pikkulaskiainen@tuky.fi. Hakuaika päättyy maanantaina 03.10. kello 23.59. ja haastatteluja hakijoille järjestämme viikoilla 40 ja 41. Hakijoita kuitenkin saatetaan karsia jo hakemusten perusteella. Ilmoitathan hakemuksessasi kiinnostuksesi mahdollisesti useampaan pestiin. Haussa katsomme eduksi kokemuksen tiimi- ja projektityöskentelystä sekä tapahtumanjärjestämisestä. Lisätietoja hausta tai pesteistä voit kysyä samasta sähköpostiosoitteesta.

Jatkot ja artistit

Jatkoista ja artisteista vastaa tuotantopäällikön ja tuotantoassistentin muodostama duo. Tiimin tehtävänä on nimensä mukaisesti varmistaa, ettei kenenkään tapahtumapäivää tarvitse päättää vielä approihin vaan että illalla mäkikansa pääsee nauttimaan hulppeat mittasuhteet saavuttaneille jatkoille. Tehtävässä pääset toimimaan läheisesti Turun yöelämän kanssa ja saat laajan katsauksen suomalaisen musiikkikentän sisälle.

Tuotantoassistentti (1 hlö)

Tuotantoassistentin tehtävässä pääset mukaan rakentamaan artisteista ja jatkopaikoista koostuvaa palapeliä yhteensovittaen artistien ja venueiden tarpeita yhdessä tuotantopäällikön kanssa. Lisäksi tehtävään kuuluu oman työn kädenjäljen todistaminen tapahtumapäivänä viimeisiä jatkoihin liittyviä velvoitteita hoitaen. Tehtävään hakevalta edellytetään suurien kokonaisuuksien hallintakykyä, kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Lipunmyynti

Suomen suurin talvifestivaali Pikkulaskiainen myy liput loppuun vuosi toisensa jälkeen ja lipunmyyntitiimin tehtävänä on pitää huolta, että osallistujilla on mahtava fiilis heti lipun hankinnasta lähtien! Lipunmyyntitiimi etsii ahkeraa ja idearikasta pupua tai rusakkoa mukaan vuoden mieleenpainuvimman opiskelijatapahtuman riveihin.

Lipunmyynti vastaa kokonaisuudessaan tapahtuman lipunmyynnistä ja lipunvaihdosta, sekä lipunvaihtoalueen suunnittelusta ja sen toiminnan koordinoinnista. Lipunmyyntitiimin jäsenenä pääset ideoimaan ja toteuttamaan lipunmyyntiä yhdessä niin lipunmyyntituottajan, kuin muidenkin tiimien ja sidosryhmien kanssa. Alla kuvatussa pestissä saat myös arvokasta kokemusta projekti- ja esimiestaidoista. 

Lipputiimiläinen (1 hlö)

Herättikö yllä oleva kuvailu mielenkiintosi? Sovitko hyvin kuvaukseen: tarkka, järjestelmällinen, energinen ja asiakaspalveluhenkinen? Mikäli vastasit kaikkiin kyllä, olet etsimämme henkilö! Lipunmyynnin tehtävissä edellytetään huolellisuutta sekä oma-aloitteisuutta, ja ongelmanratkaisukyky sekä luovuus katsotaan eduksi. Tiimiläisenä pääset työskentelemään useiden sidosryhmien kanssa, ideoimaan fyysisten lipunmyyntien toteutusta ja ulkoasua, toimimaan lipunvaihdon esimiehenä tapahtumapäivänä ja ennen kaikkea tekemään jo pelkästään Pikkulaskiaisen lipunmyynnistä ikimuistoisen!

Yrityssuhteet

Mitkä Turun baarit & ravintolat sopivat vahvuuteemme, kun järjestämme vuoden tajunnanräjäyttävimmät approt? Miten neuvotella nämä Pikkulaskiaisen kelkkaan? Entä millaisia laajempia sopimusmahdollisuuksia niissä piillee? 

Approtiimiläisenä pääset sukeltamaan suoraan neuvotteluiden ja sopimusten tekemisen hektiseen maailmaan sekä tutustumaan ja verkostoitumaan Turun baari- ja ravintolatoiminnan sydämeen. Approtiimiläisenä saat kurkistaa myös muun yrityssuhdetiimin tehtäviin: tapahtuman pää-, anniskelu- ja sponsoriyhteistöiden solmimiseen.

Approtiimiläinen (2 hlö)

Approtiimiläisenä olisit siis pitämässä huolta siitä, että Suomen suurimmat approt eivät jätä ketään kylmäksi. Tässä pestissä edellytetään oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä. Eduksi katsotaan aiempi kokemus myynti- tai viestintätyöstä, kuin myös Turun baaritarjonnan aiempi tuntemus. Olitpa siis vikkelä verkostoituja, napakka neuvottelija tai supliikki myyntitykki, approtiimiläisenä pääset harjaannuttamaan taitoja, joista on hyötyä jokaiselle kylterille pupusta rusakkoon!

Mäki- ja aluesuunnittelu

Alussa olivat lumi, kylteri ja Puolalanpuiston mäki. Siitä se kaikki alkoi. Mäkitapahtuma on uniikki ja häikäisevän upea osa Pikkulaskiaista, mikä erottaa sen kaikista muista opiskelijatapahtumista. Vuosikymmenten takaa perinteikkäät juurensa juontavasta mäkitapahtumasta on kehkeytynyt sohvasurffailua, paljaita pakaroita sekä vauhtia ja vaarallisia tilanteita sisältävä vuosittainen jännitysnäytelmä!

Mäkitiimin tehtävänä on loihtia yksi talven suurimmista ulkoilmatapahtumista, joka esittäytyy niin kävijöilleen kuin yhteistyökumppaneilleen ikimuistoisena ja ammattimaisena kokonaisuutena. Mäkitiimi vastaa tapahtuma-alueen aluesuunnittelusta, hankinnoista, ohjelmasta, lupa-asioista sekä logistiikasta. 

Mäkitiimiläinen (2 hlö) 

Tiimiläisenä pääset vaikuttamaan kaikkiin yllä mainittuihin. Monipuolisessa tehtävässä edellytetään kokonaisuuksien hallintaa sekä ratkaisukeskeisyyttä. Kokemus tapahtumajärjestämisestä sekä hyvät organisointitaidot lasketaan eduksi. Mikäli haluat olla osana Pikkulaskiaisen kruununjalokiven tuottamista, sinä kuulut meidän tiimiimme!

Markkinointi

Markkinointitiimiläisenä pääset mukaan luomaan Suomen suurimman talvifestivaalin Pikkulaskiaisen visuaalista ilmettä, kikkailemaan Pikkulaskiaisen lumentäyteisillä somekanavilla sekä tekemään ammattimaista tapahtumamarkkinointia! Markkinointitiimin vastuualueeseen kuuluu kaikki mikä liittyy markkinointiin ja viestintään, visuaalisiin ratkaisuihin tai sisällönluontiin.

Markkinointitiimissä pääset kehittämään itseäsi suunnittelijana, innovoijana ja ennen kaikkea oppimaan markkinoinnista. Jos haluat mukaan luomaan TuKYn suurimmalle ja hienoimmalle tapahtumalle mieleenpainuvaa markkinointia, hae meidän tiimiin! Haussa ovat seuraavat pestit:

AD-tiimiläinen (2 hlö)

AD-tiimiläisenä pääset suunnittelemaan Pikkulaskiaisen markkinointimateriaalien, haalarimerkkien, tapahtumarannekkeiden sekä muiden painotuotteiden säväyttävää ulkoasua. Jos sinulta löytyy visuaalista silmää ja ideoita siihen, miltä ensi vuoden Pikkulaskiainen voisi näyttää, olet etsimämme henkilö! Hakijoilta edellytetään aikaisempaa kokemusta kuvanmuokkausohjelmien käytöstä (mm. Photoshop, Illustrator, Canva), kykyä tuottaa videomateriaalia markkinoinnin tarpeisiin, sekä oma-aloitteisuutta. Eduksi katsotaan aiempi Art Director -kokemus. Liitäthän hakemukseesi aiempia töitäsi tai vaihtoehtoisesti kehittele jotain uutta, mitä voisit kuvitella vuoden 2023 Pikkulaskiaisessa nähtävän!

Somevastaava (1 hlö)

Somevastaavana pääset luomaan Pikkulaskiaisen brändin mukaista sosiaalisen median sisältöä omalla twistilläsi! Pikkulaskiaisen voi löytää Instagramista, Facebookista ja uusimpana aluevaltauksena Tiktokista. Hakijoilta edellytetään näkemystä somen suunnittelussa sekä järjestelmällisyyttä somekanavien ylläpidossa. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus kuvankäsittelyohjelmien käytöstä, joten osoitathan hakemuksessasi osaamisesi graafisen materiaalin luonnista. Jos sinulla on ideoita, miten saamme nostettua Pikkulaskiaisen somen uudelle levelille, tämä tehtävä on luotu sinulle!

Pikkujännäisin terveisin,

Pikkulaskiaisen 2023 tuottajatiimi