Haku NESUn vuoden 2019 kevätseminaarin järjestäjätiimiin on alkanut. NESU Conference on puolivuosittain järjestettävä seminaari, joka kokoaa pohjoismaiden kauppatieteilijöitä yhteen unohtumattoman viikon ajaksi. Viikko rakentuu aina tietyn ajankohtaisen teeman ympärille, minkä järjestäjätiimi valitsee. Päivisin seminaarissa on yrityscaseja, luentoja ja workshoppeja. Iltaohjelmaan kuuluu erinäistä vapaa-ajan toimintaa, esimerkiksi sitsejä ja viikon huipentava gaalaillallinen. Viime seminaariin voit tutustua osoitteessa http://nesuconference.com/.

Järjestäjätiimissä pääset toteuttamaan pohjoismaalaisille ekonomiopiskelijoille suunnatun seminaarin yhdessä muun tiimin kanssa vastaten omasta vastuualueestasi.  Saat myös huomattavaa kokemusta tapahtumajärjestämisestä ja pääset mahdollisesti toteuttamaan villeimmätkin ideasi tapahtumatuotantoon liittyen. Lähtökohtaisesti NESU Conferencen osallistujat otetaan järjestäjäkaupungin ulkopuolelta, joten tiimissä työskentely takaa sinulle myös ainutkertaisen mahdollisuuden päästä osallistumaan itse seminaariviikkoon.

Etsimme oma-aloitteisia ja idearikkaita tiimiläisiä, jotka ovat motivoituneita työskentelemään unohtumattoman kevätseminaarin eteen. Odotamme hakijoilta hyvää organisointikykyä, englannin kielen taitoa, sekä sitoutuneisuutta ja innokkuutta NESUn toimintaa kohtaan. Hakemuksissa eduksi luetaan aikaisempi kokemus NESUn tai Turun KY:n toiminnasta. Nämä eivät kuitenkaan ole ehdottomia vaatimuksia, vaan aito innokkuus tapahtuman järjestämistä kohtaan on tärkeintä. Kerrothan hakemuksessa priorisoidusti mitkä vastuualueet sinua kiinnostavat ja miksi olet pätevä henkilö juuri niistä vastaamaan. Voit myös kuitenkin hakea yleisesti järjestäjätiimiin ilman erityistä pestitoivetta. Mahdollisia vastuualueita ovat mm. päiväohjelma, iltaohjelma, yrityssuhteet, talous, viestintä, markkinointi, gaala, sekä cabin. Tarkoituksena on kasata noin 10 hengen järjestäjätiimi, joka aloittaa työskentelyn jo keväällä 2018.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus seminaarin pääjärjestäjille osoitteeseen petteri.a.hyppanen@utu.fi. Hakemusten viimeinen vastaanottoaika on 30.4.2018 klo 23:59. Myös mahdolliset kysymykset pesteihin tai yleisesti Conferenceen liittyen voi lähettää samaan osoitteeseen.

Antoisaa vapun aikaa toivottaen,
Petteri Hyppänen ja Timi Lantela
NESU Spring Conference 2019 päätuottajapari