Muistithan et sul on blogivuoro?

Sori Anna, en mä muistanut. Deadline meni tunti sitten ja mistäs sitä edes kirjoittaisi? No, aloitetaan lopputervehdyksestä kuten sähköpostien kanssa. Lähdenkin ensin tapaamaan kavereita, kun olen taas pitkästä aikaa käymässä vanhassa kotikaupungissani. Jospa katson vielä muutaman tunnin Netflixiä tässä ensin. Koskahan on liian myöhäistä aloittaa?

Aikaisemmista blogeista ei juuri löydy inspiraatiota. Jotain positiivista sanomaa tähän tekstiin olisi varmaankin hyvä saada kyhäiltyä. Kovasti on elämänohjeita jaossa ja vaikka salkku kiitettävästi plussalla onkin, en taida lähteä sijoitusvinkkejä tällä kertaa jakamaan. Kuten edeltävien viikkojen kirjoittajilla, ei myöskään itselläni ole alan kesätöitä tiedossa. Jos aikaisemmin ei ole vielä onnistanut, on minut siis jatkossakin mahdollista spotata Hesburger Antintalon kassalta neljältä lauantaiyönä tullessasi hakemaan pientä yöpalaa kotimatkalla rankan biletyksen jälkeen. 

En pidä itseäni missään tapauksessa laiskana, mutta välttelen töiden aloittamista. Ennen tämä oli minulle tapa, nykyään enemmänkin harrastus. Aikaa ja kiinnostusta löytyy pestä vaikka vessanpönttö ennen TuKY-blogin kirjoittamiseen ryhtymistä. Kaikki tulee toki aina tehtyä, mutta pienen aikapaineen alla. Haastankin kaikki kanssaviivyttelijät aloittamaan sen rahoituslaskelman tekemisen tai projektityön kirjoittamisen nyt, eikä parin tunnin päästä. On se hyödyllisempää ajankäyttöä, kun tämän tekstin lukeminen. Tässä kuitenkin melko monen makuun sarjasuositus, mikäli päätätkin lykätä niitä vielä pienen hetken:

Hei, keksinpäs! Kirjoitan matkapäiväkirjan. Tai no, onhan tässä tätä tekstiä jo riittämiin. Ehkä ensi kerralla. Matkustusvinkkinä kuitenkin kaikille: menkää niihin epätavallisempiin kohteisiin.

Oikein mukavaa pääsiäistä ja kevään alkua kaikille kuntalaisille. Aikaansaaville ja sitä vasta harjoitteleville. Kerätkää kevätauringosta ja mämmistä voimia, vappu alkaa jo parin viikon päästä. Sitä ennen rentoa ja mielenkiintoista tekemistä saatte vaikka Cloettan tai KPMG:n yritysvierailuista tulevilla viikoilla!

Terkuin,

Joni Talvinen
Myyntipäällikkö