Business Development Trainee – paras ponnahduslauta urallesi!

Kiinnostaako sinua liiketoiminnan ja konsultoivan ratkaisumyynnin oppiminen kasvavassa, alansa johtavassa SaaS-yrityksessä sekä nopea eteneminen vastuullisempaan vakituiseen tehtävään harjoittelujaksosi jälkeen? Etsimme joukkoomme ensimmäistä kertaa Business Development Traineeta! Rooli voidaan räätälöidä tilanteesi mukaan joko osa-aikaiseksi tai täysipäiväiseksi. Positio sopii sinulle täydellisesti, jos olet kiinnostunut SaaS-bisneksestä, haluat edetä nopeasti urallasi ja olet jo opintojesi loppupuolella.

Mitä Business Development Trainee tekee?

Tämä tehtävä sopii uraansa aloittelevalle nälkäiselle ja motivoituneelle tulevalle ammattilaiselle, jonka tavoitteena on kehittyä rautaiseksi B2B-myynnin ja asiakastyön osaajaksi. Tehtävässä toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa, vastaten itsenäisesti myyntiprosessin alkupäästä. Tehtäviisi kuuluu muun muassa prospektointi, myyntitapaamisten sopiminen sekä muut myynnin tuen tehtävät.

Toimit osana useamman harjoittelijan ryhmää ja toimitte päivittäin tiiviissä yhteistyössä uusasiakashankinnan ja asiakkuuksien kehittämisen yksiköiden kanssa. Rooli tähtää aina vakinaistamiseen Meltwaterilla, huomioiden opintojesi valmistumisen aikajänteen ja valmiutesi sitoutua täysipäiväiseen työhön. Positio sijaitsee pääasiassa Helsingissä Rautatientorin kupeessa.

Urapolku ja itsesi kehittäminen

Business Development Trainee -rooli on ensimmäinen askel Meltwaterin urapolulla. Tarjoamme sinulle parhaan ponnahduslaudan urallesi ja uniikin mahdollisuuden edetä nopeasti vastuullisempiin myynnin tehtäviin ja esimiestehtäviin. Tyypillinen urapolkumme myynnin parissa etenee ensin harjoittelijasta myyntikonsultin rooliin ja siitä tiiminvetäjäksi ja aikanaan aina yksikönjohtajaksi asti.

Olemme läpi vuosien kasvattaneet sekä paikallisia että kansainvälisiä johtajia ja kaikki avainrooleissamme olevat henkilöt ovat kulkeneet Meltwaterin tyypillisen urapolun, joka perustuu yksilöiden osaamisen kehittämiseen ja vastuiden kasvamiseen henkilön ollessa siihen valmis. Tavoitteemme on tarjota sinulle parhaat mahdolliset edellytykset, opit ja työkalut kasvaa menestyväksi liiketoiminnan kehittämisen ja B2B-ratkaisumyynnin ammattilaiseksi. Tarjoamme myös mahdollisuuksia edetä kansainvälisiin tehtäviin – Suomesta työntekijämme ovat jatkaneet uraansa mm. San Franciscoon, Manchesteriin, Sveitsiin ja jopa Afrikkaan.

Menestyt tässä tehtävässä, jos sinulla on…

 • Opinnot relevantilta alalta (esim. KTM tai tradenomi) – optimaalisesti olet 4. tai 5. vuoden maisterivaiheen opiskelija tai opintojesi loppupuolella
 • Halua kehittyä ja yrittäjähenkinen työskentelytapa
 • Ideoita, kunnianhimoa ja tavoitteellinen asenne
 • Uskallusta haastaa itseäsi ja kyky toimia mukavuusalueesi ulkopuolella
 • Erinomaiset sosiaaliset taidot ja kyky kohdata asiakkaita eri tilanteissa
 • Potentiaalia ja tahtoa edetä kohti vastuullisempia rooleja
 • Kyky omaksua, rakentaa ja johtaa monta eri B2B-myyntiprosessia samanaikaisesti
 • Sujuva suomen- ja englannin kielen taito

Mitä me voimme tarjota sinulle?

 • Parhaan ponnahduslaudan urallesi – rakennamme alusta alkaen yksilöillemme selkeitä urapolkuja
 • Motivoivan ja innostavan yrityskulttuurin sekä ympäristön kasvaa ja kehittyä
 • Kilpailukykyisen palkkausmallin
 • Kunnianhimoiset ja ammattitaitoiset kollegat
 • Ympäristön, jossa kunnioitamme toisiamme ja tiimityötä
 • Mahdollisuuden kansainväliseen uraan

Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian – käymme hakemukset läpi niiden saapumisjärjestyksessä ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätiedot ja hakulomakkeen löydät täältä.