Nyt on pakko sanoa, että kisajännitys alkaa jo tuntua vatsassa. Ihan uskomatonta sanoa, että KAUAN odotetut KYlumpialaiset ovat täällä. Kisat täyttyivät osallistujista sekunneissa, joka ilahdutti meitä järjestäjiä kovasti. Se, että saamme jakaa intomme kuntalaisten kanssa lämmittää järjestämisurakan keskellä suunnattomasti. Nyt on kenttä varattuna, yhteistyökumppanit hankittuna ja tapahtuman hype luotuna. Näin KY-Sportin puheenjohtajana on hassua ajatella, että kyseiset legendaariset mittelöt on peruttu liian moneen kertaan niin, ettei itse edes ole niitä päässyt kokemaan. Mutta sama kohtalo on myös monella muulla kuntalaisella. Tapahtumallahan riittää historiaa, sillä ensimmäiset KYlumpialaiset on järjestetty kuitenkin jo 1976 keväällä. Eli legendaariset mittelöt tosiaan.

Tapahtuman järjestäminen onkin ollut hyvin mielenkiintoinen kokemus, kun ei itse täysin edes tiedä, mitä järjestän. Voin kuitenkin ilolla sanoa, että nyt on kovat skabat tiedossa. Olemme saaneet monta ihanaa yhteistyökumppania mukaan, jotka mahdollistavat tapahtuman monipuolisuuden. Ylpeänä voin sanoa kaikkien paiskineen töitä tapahtuman eteen ja olemmekin saaneet kehitettyä tapahtumakonseptia juuri meidän hallituksemme näköiseksi. Erona tietenkin on, että kisat kisaillaan nyt kevään sijasta syksyllä. Emme enää vain malttaneet odottaa ensi kevääseen. Mutta parhaassa tapauksessa tänä lukuvuonna saadaankin nauttia kaksin käsin KYlumpialaishumusta.

Monia varmasti jo mietityttää, millaisia lajeja tällä kertaa on luvassa. Kenties veronkiertoa, perinteiset ekonomiaidat vai pikajuoksua? Se selviää teille aivan pian. Sen voin sanoa, että tänä vuonna kannattaa harjoittaa kestävyyskuntoa, tarkkuutta sekä ketteryyttä. Mutta kaikista tärkeimpänä on tietenkin luoda erottuva tiimiasu sekä kisahenki. Näissä skaboissa asenteen täytyy olla kunnossa. Kuitwnkin pääasiana on nauttia tapahtumasta täysin rinnoin ja pitää hauskaa pitkän opiskelijatapahtumatauon jäljiltä. Täytyykin sanoa, että on hienoa olla järjestämässä vähän suurempaa opiskelijatapahtumaa kaiken poikkeusajan jäljiltä.

Kohta KYlumpiatuli roihahtaa ja kuntalaisten nähtäväksi jää, ketkä ovat kovimmat KYlterit. LET’S go!

Elli Abrahamsson
Liikuntavastaava